Ovi pleteni kompleti i haljine san su svake minimalistice

Ova će zima biti idealna za sve koje njeguju minimalistički stil, jer se u ponudi dizajnerskih brendova mogu pronaći cosy, mekani i stylish pleteni kompleti i haljine s kojima ste u trenu spremni za sve dnevne obaveze. Pleteni kompleti i haljine izgledaju nevjerojatno dobro i na čizme s potpeticom, ali i one s ravnim potplatom, a osim toga, odlični su komadi za stiliziranje jer ih uz pomoć modnih dodataka kao što su chunky ogrlice ili remenje, možete nositi u dnevnim i večernjim varijantama.

Joseph

Kao i prošlih sezona, paleta boja je neutralna, zbog čega će minimalistice još više voljeti ove komade, a najviše varijacija na temu može se pronaći u krojevima. Većina haljina i kompleta casual je kroja, ali i ponudi su modeli koji prate liniju tijela, koji su ipak nešto delikatnije pletivo.

Postoji nešto sasvim neodoljivo u pletenim haljinama koje naglašavaju figuru, a koje su ujedno funkcionalan komad za kojim se može posegnuti kad ste u žurbi i koji će vas grijati od jutra do mraka. Iako ponudom high-end brendova dominiraju midi modeli opuštene siluete, brojni su dizajneri jedan od omiljenih komada svih minimalistica pretvorili i u model prikladan za večernje izlaske – za takav model preporučujemo da zavirite u ponudu brendova Khaite i Christopher Esber čije haljine krase strateški raspoređeni izrezi.

Khaite

Pleteni kompleti ističu se još većom dozom udobnosti, zbog nešto šire suknje A-kroja i pomalo oversized pulovera, pa će odlično izgledati i u totalno casual varijantama, primjerice u kombinaciji s robusnim gležnjačama. Pletene haljine i kompleti heroji su zimske garderobe u kojima možete djelovati cool, ali i posve otmjeno, ovisno o modnih dodacima i obući koje odabere. Ali, s obzirom na to da je njihova poanta da olakšaju odijevanje u trenucima kad “nemate ništa za odjenuti” ovi će modeli najbolje izgledati u potpuno minimalističkim outfitima. U nastavku otkrijte najljepše dizajnerske modele koje smo izdvojili.

Caes
Petar Petrov
Gabriela Hearst
Equipment
Gabriela Hearst
Joseph
Bottega Veneta
Altuzarra
Altuzarra
Vince
Christopher Esber
Lvir
Rowen Rose
By Malene Birger
Khaite
Rotate Birger Christensen
Frame
Khaite

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Net-a-Porter, Instagram

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0