Chunky boots – čizme sezone!

Nije tajna da su robusne čizme omiljeni komad već protekle dvije zime, ne samo trendsetericama diljem svijeta i modnim dizajnerima, već i svima koji od svoje obuće traže više. Naime, chunky boots imaju trostruki efekt, izgledaju odlično, funkcionalne su jer štite od hladnoće i padalina, a uz to su i must have komad sezone.

H&M

Iako je za popularnost ovog modela zaslužna talijanska modna kuća Bottega Veneta, na čelu s kreativnim direktorom Danielom Leejem, trenutačno gotovo i da nema brenda – dizajnerskog ili high street, koji u ponudi nema model s debljim đonom. Iako je sve počelo s jednostavnim crnim modelom chelsea čizama, u aktualnoj se ponudi modnih marki sada mogu pronaći modeli na vezanje, oni s visokom sarom, bež boje…

Pernille Teisbaek nosi Gia Borghini čizme

Sve donedavno su ove čizme bile rezervirane samo za one hrabrije ljubiteljice mode ili, pak, obožavateljice sportskog stila odijevanja te su se kombinirale uz trenirke ili tajice, no sada je ovakva obuća postala mainstream i nosi se non stop. Naime, modne influencerice poput Tamare Kalinić, Xenije Adonts i Pernille Teisbaek, ovakve modele redovito kombiniraju i uz mini suknje i haljine te u nose u večernjim varijantama, a ne samo tijekom dana kad su u trapericama i potrebna im je pouzdana obuća u kojoj će stići obaviti sve što trebaju, ali okinuti i koju fotografiju outfita s it komadom sezone za Instagram.

Tamara Kalinić nosi Valentino čizme

Chunky boots su, tako, postale puno više od čizama, postale su statement komad koji i onima koji su se nekoć bojali hrabrijih modnih izazova, sada robusne čizme čine dio svakodnevnih outfita, a nerijetko ih kombiniraju i uz večernje outfite. U nastavku pronađite listu najcool chunky boots koje možete pronaći u aktualnoj ponudi dizajnerskih i high street brendova i opustite se, pristaju baš uz sve!

Gia Borghini
Arket
Arket
Ganni (MyTheresa)
Ganni (MyTheresa)
Ganni (MyTheresa)
& Other Stories

H&M
H&M
Zara
Bottega Veneta (MyTheresa)
Bottega Veneta (MyTheresa)
Max Mara (MyTheresa)
Bottega Veneta (MyTheresa)
Burberry (MyTheresa)
Magda Butrym (MyTheresa)
Prada (MyTheresa)
Bottega Veneta (MyTheresa)
Zara
Zara
Zara

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: MyTheresa, H&M, & Other Stories, Arket, Zara

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0