Ovi Kiehl’s serumi nedavno su predstavljeni, a već su prikupili brojne pozitivne recenzije!

Američki beauty brend koje Hrvatice obožavaju – Kiehl’s, nedavno je predstavio tri nova seruma koja su napravljena od clean sastojaka i imaju visoku učinkovitost. Ovo su proizvodi koji su odličan dodatak vašoj skincare rutini jer su proizvedeni od samo 10 ili manje sastojaka, a pomažu hidratizirati lice, ukoloniti višak masnoće i ujednačiti teksturu kože. U nastavku otkrijte koji biste serum prema tipu kože i eventualnim problemima trebali koristiti.

Ultra Pure High-Potency Serum 9.8% Glycolic Acid

Ako imate problema s porama, onda je ovo savršen serum za vašu kožu. Namijenjen je svim tipovima kože, pa čak i za onu najosjetljiviju, a formuliran je sa samo sedam sastojaka. Koži će pružiti sjaj, zagladiti teksturu i smanjiti vidljivost pora u samo nekoliko tjedana. Glavni sastojak je glikolna kiselina koja se dobiva iz šećerne trske, a poznata je u beauty svijetu jer pomaže u zaglađivanju kože.

Ultra Pure High-Potency Serum 5.0% Niacinamide

 

Ovaj serum napravljen je od 10 sastojaka, od kojeg je glavni niacinamid koji pomaže uravnotežiti masnoću kože i neželjeni sjaj koji se pojavljuje na licu. Osim toga, smanjuje i crvenilo, a rezultati su vidljivi nakon samo dva tjedna korištena. Koristi se samo jednom dnevno, i to u večernjim satima, zbog jače učinkovitosti.

Ultra Pure High-Potency Serum 1.5% Hyaluronic Acid

Mnogima omiljena hijaluronska kiselina glavni je sastojak ovog seruma, a pomoći će u hidrataciji kože i učiniti je čistom i blistavom. Serum je proizveden sa samo sedam sastojaka, a nakon samo tjedan dana korištenja vidljivi su rezultati obnovljene i hidratizirane kože. Ovaj serum za lice namijenjen je svim tipovima kože, a poželjno je nanositi ga ujutro i navečer – potrebno je samo dvije do tri kapi.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

 

Fotografije: Kiehl’s

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0