@sofiarichiegrainge

Ove torbice Sofia Richie Grainge obožava. Pronašli smo 10 sličnih modela!

Ove sezone se vraćamo brojnim trendovima koji su obilježili devedesete godine, kao i početak milenija. Tako su oversized torbe doživjele svoj veliki povratak, a modeli od brušene kože trenutačno su najpoželjniji.

To je pokazala i ikona stila mlađih generacija, Sofia Richie Grainge, u svom posljednjem izlasku u kojem je nosila casual crni outfit koji je Saint Laurent torba od brušene kože u boji karamele u potpunosti podignula.

Radi se o Saint Laurent modelu torbe Jamie 4.3 koji tek treba stići na police. Torba je izrađena od mekane nappa brušene kože, ima oversized siluetu te je izrađena u dimenzijama 43 x 29 x 9 centimentara, a cijena iznosi 3700 eura. Riječ je o uvećanoj verziji kultnog modela brenda koji će zasigurno biti iznimno tražen s obzirom na vladajući trend XXL torbi.

U jednoj od posljednjih objava na Instagramu, Richie Grainge je odlično uklopila još jedan Yves Saint Laurent outfit s minimalističkom torbom smeđe boje brenda The Row, koja je također izrađena od brušene kože.

Radi se o manjem modelu torbe inspiriranom devedesetima – model nosi naziv The Row 90’s, a koji je izrađen od janjeće kože.  Jednostavna torbica pomalo nesvakidašnjeg oblika ima dimenzije 9,5 x 19 x 7,5 centimetara,  a cijena modela iznosi 1330 eura.

S obzirom na to da Richie Grainge odlično nagoviješta, ali i postavlja trendove, ove sezone svakako pozornost obratite na torbe od brušene kože, u svim nijansama smeđe boje i u svim veličinama. Mi vam u nastavku donosimo samo neke od naših favorita koje smo pronašli u high street i dizajnerskim kolekcijama.

Staud (MyTheresa)
The Row (MyTheresa)
Arket
Arket
Saint Laurent (Net-a-Porter)
Savette (Net-a-Porter)
Staud (Net-a-Porter)
Staud (Net-a-Porter)
Savette (Net-a-Porter)
Khaite (Net-a-Porter)
Little Liffner

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Backgrid, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0