Ove Mango čizme imaju cijenu manju od 100 eura, a htjet ćete ih imati ove sezone

U posljednje vrijeme ne možemo se načuditi koliko fantastičnih komada, kvalitetne izrade i vrhunskog dizajna pronalazimo u kolekciji španjolskog brenda Mango. I nismo jedini koji smo to primijetili već brojne influencerice, stilistice i druge modne insajderice u posljednjih nekoliko tjedana it komade pronalaze upravo u dućanima tog brenda. U prilog tome ide i činjenica da njihovi komadi stalno postaju viralni na TikToku, a među njima su i ove čizme – koje su oduševile i cijenom ispod 100 eura.

Nedavno smo vam pisali o kožnatim čizmama koje možete kupiti po pristupačnim cijenama u high street dućanima, što ih čini zaista fantastičnim ulovima, a ove Mango čizme s kitten heel potpeticom definitivno odskaču od ponude. Riječ je, naime, o modelu koji je izrađen od brušene kože – taj materijal ove sezone odnosi pobjedu nad glatkom verzijom istog – koji seže do pola lista.

Čizme su izrađene od 100-postotne kozje kože, ističu se square toe siluetom te kitten potpeticom visine od četiri centimetara, što ih čini idealnima za svakodnevno nošenje. Model nema patentni zatvrač, već se samo navlači i ima nešto širu siluetu, a zbog toga će odlično pristajati uz traperice i mini suknje ili haljine.

Ovaj model od brušene kože u crnoj boji zaista je klasik koji možete vječno nositi, a ono što nas je posebno obradovalo kod ovih čizama izrađenih od dugovječnog materijala je njihova cijena, koja iznosi 99,99 eura. To znači da zaista kvalitetan komad možete uhvatiti po cijeni po kojoj inače nije dostupan, a ove Mango čizme mogu se kupiti putem njihove stranice u veličinama od 35 do 42. Čizme su još uvijek dostupne u svim veličinama, ali to neće biti tako još dugo, sudeći po oduševljenju na društvenim mrežama!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Mango

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0