Ove kuće u Lici su super opcija za vikend getaway!

Zimski mjeseci u fokus stavljaju Liku i Gorski kotar kao omiljene destinacije za vikend bijeg, a osim što možete maksimalno uživati u prirodi i svježem zraku, imate mogućnost odsjesti i u moderno uređenom smještaju. Kuće za odmor koje se nalaze u unutrašnjosti zaista spajaju prirodu i sve blagodati modernog života, a posebno je to uspjelo Treehouse Lika.

Trehouse Lika kućice ističu se po tome što su izgrađene na drvetu, ali daleko su od kućica na drvetu o kojima smo sanjali u djetinjstvu. Naime, Treehouse Lika 1 i 2 u potpunosti su opremljene za maksimalan komfor – spavaće sobe, kupaonica, kuhinja, dnevni boravak, terasa i jacuzzi, samo su dio toga što ovaj smještaj nudi.

Treehouse Lika 1 veća je kućica u kojoj se nalaze dvije spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja s blagovaonicom, kupaonica te ogromna terasa među krošnjama u kojoj možete uživati u pogledu. Luksuzno opremljeno drveno zdanje nalazi se visoko u krošnjama, a kada se spustite s visine od četiri metara na kojoj boravite, za korišenje su dostupni i bazen, jacuzzi te natkrivena terasa.

Nedaleko od ove, veće kuće, smještena je i Treehouse Lika 2 koja je jednako šarmantno uređena. U njoj također može biti smješteno šest osoba, ali kućica na drvetu ima jednu spavaću sobu. Obje su kućice opremljene TV-om i WiFi-jem, ali ne sumnjamo kako ćete se radije odlučiti na uživanje u blagodatima prirode i vrijeme provoditi na svježem zraku.

Kućice na drvetu smještene su duboko u šumi Nacionalnog parka Velebit, u blizini mjesta Drenovac Radučki, a nedaleko od njih – točnije šest kilometara udaljeno je i jezero u kojem se, ako nije zaleđeno, možete i okupati. Treehouse Lika kućice okružene su i planinarskim i biciklističkim stazama, za ljubitelje aktivnog odmora, a možete jednostavno i upijati zvukove prirode i pjev ptica i ne micati se daleko od ovog idiličnog smještaja. Isto tako, do mora je samo 20 minuta vožnje automobilom, ako želite predah od planinskog zraka.

Ovo je zaista vrhunski i nesvakidašnji doživljaj prirode koji se ne može pronaći na puno mjesta, a obje kuće su dostupne za najam putem platforme Airbnb. Ako ih i ne ulovite u snježnoj sezoni, iskustvo spavanja u kućici na drvetu, jednako je atraktivno i u proljeće!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Airbnb

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0