Ove high street čizme preko koljena su jedan od najboljih jesenskih ulova!

Jesen je definitivno modno najuzbudljivija sezona – zbog slojeva koje moramo nositi, imamo mogućnost igre s komadima, a jesenske kolekcije dizjanerskih i high street brendova vrve komadima u kojima možemo izgledati sređeno i kad je vani hladno. Kaže se kako dobar par cipela može podići svaki, pa i najjednostavniji outfit, a mi ćemo reći da to u slučaju ovog modela koji smo pronašli vrijedi i za čizme.

Već smo pisali o tome kako je nijansa crvenog vina definitivno boja sezone, a komadi predstavljeni u tom tonu uvijek djeluju otmjeno. Takve su i čizme preko koljena koje nose potpis high street brenda H&M – upečatljiv komad koji će začiniti svaki jesenski outfit i učiniti ga posebnim, ali i sofisticiranim. Brend je predstavio jesensku kolekciju koja je prepuna crnih, bijelih. bež i sivih komada, a modni dodatak bordo boje može zaokružiti takav neutralan outfit.

Čizme se ističu square toe siluetom i sežu do malo iznad koljena, a jedan od detalja koji privlači pažnju je zaobljeni gornji dio koji kao da krije koljeno. Ističu se i šavom koji se proteže po sredini čizama te block potpeticom visine 8,5 centimetara zbog koje će vizualno produžiti figuru, ali će biti i dovoljno udobne za cjelodnevno nošenje.

Ove čizme preko koljena izrađene su od umjetne kože, a jednako dobro mogu izgledati uz midi haljinu koja prati liniju tijela, suknju koja seže do gležnjeva, kratku haljinu ili, pak, u kombinaciji svečanog topa i traperica. Definitivno su nosive i u poslovnim i u večernjim prilikama, a cijena modela iznosi 74,99 eura.
Dostupne su za kupnju putem H&M webshopa u veličinama od 35 do 42, no s obzirom na to da su jedan od najupečatljivijih komada iz kolekcije za jesen/zimu, predlažemo da budete brzi s kupnjom!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: H&M

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0