Ovaj Zara pulover će biti hit – ulovite ga prije nego se rasproda!

Sezona poznatija kao sweater weather je u punom jeku, a iako su puloveri sinonim za mekan i topao komad u koji se možemo čitavi omotati, to ne znači da oni ne mogu biti i stylish. Dokaz tome je i pulover koji je osvanuo na Zara stranici ovaj tjedan, a koji privlači pažnju krojem koji otkriva ramena i metalnim ringom kao detaljem. Tako je jedan istinski, zimski, funkcionalan komad transformiran u it model koji se može nositi i u večernji izlazak.

Pulover s preklopljenim, nabranim detaljem koji otkriva ramena djeluje senzualno, a statement izgledu ovog komada pridonosi i metalni detalj koji izgleda poput nečeg što inače krasi dizajnerske modele. Pulover je izrađen od mješavine recikliranog poliestera, akrila, poliamida i elastina, a melange varijanta sive boje daje mu dodatnu zanimljivu teksturu.

Ovaj je model zaista atraktivan i vjerujemo kako će se jako brzo rasprodati, a može se kombinirati uz traperice, hlače na crtu, slip suknje i mini kožnate suknje. Nositi ga možete čak i na evente, domjenke i u večernji izlazak, a otkrivena ramena uvijek se doprinositi dojmu sređenosti.

Pulover je dostupan za kupnju na Zara webshopu u veličinama od S do XL po cijeni od 29,95 eura. U nastavku pogledajte još detalje ovog modela koji će sigurno postati hit ove sezone!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0