Ovaj total look iz Zare je zaludio društvene mreže

Društvene mreže ultimativna su destinacija na kojoj svakodnevno pronalazimo nove modne komade. I dok smo do nedavno webshopove omiljenih brendova koristili kao omiljeno mjesto za istraživanje noviteta, od pojave društvene mreže TikTok, otkrivanje novih komada događa se upravo tamo. Inspiraciju pritom pronalazimo u total lookovima influencerica i jedan smo takav ovih dana pronašli kod Jasmine Devonport, koja je fantastično stilizirala komade španjolskog brenda Zara!

@yasmindevonport_

Woah this is a winnerrrrrr

♬ original sound – Yas

Poznata je stvar da nakon duge zime, proljeće najčešće dočekujemo u pletenim komadima svijetlijih nijansi i upravo je takav i ovaj total look španjolskog brenda. Naime, Zara je servirala iznimno chic top i hlače, komade koji se na prvi pogled doimaju kao da se radi o kakvim skupljim i dizajnerskim kreacijama.

Halter dugački top na prvi se pogled doima izrazito jednostavnim, no njegova se posebnost krije u stražnjem dijelu koji je u potpunosti otvoren. Top je zamišljen tako da se sa stražnje strane veže i time se stvara izrazito profinjen izgled. Takvo zatvaranje topu daje siluetu pripijenosti u struku dok prema dnu počinje slobodno padati uz tijelo.

 

Uz top, španjolski je brend predstavio odgovarajuće hlače koje krasi kroj širokih nogavica te visoki struk. Radi se o iznimno udobnom pletenom komadu koji je istovremeno i neodoljivo elegantan, što je u konačnici ono što ovaj total look čini toliko poželjnim.

 

Ono što nas je također privuklo kod ova dva komada je činjenica da se radi  o total looku koji istovremeno može lijepo odgovarati i uz jednostavnije, no i nešto profinjenije prigode. Influencerica ga je iskombinirala uz dnevni look uz japanke, a tijekom večernjih ha prilika zamišljamo uz sandale s potpeticom i decentan nakit.

Oba komada dostupna su za kupnju na službenoj stranici španjolskog brenda: top je dostupan u veličinama od S do XL po cijeni od 22,95 eura, dok su hlače dostupne u istim veličinama po cijeni od 35,95 eura. Osim što ih možete nositi zajedno, radi se o komadima koji će odgovarati i uz brojne druge outfite, stoga predlažemo da požurite s kupnjom!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: TikTok, Zara

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0