Ovaj proizvod zamjenit će vaš tekući puder

Kada je u pitanju postizanje besprijekorne i sjajne puti, kozmetika Charlotte Tilbury postala je sinonim za to. Šminkerica slavnih, poznata po svojem stručnom kreiranju izgleda za crveni tepih, predstavila je i proizvod koji je promijenio igru u svijetu ljepote – Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter. Ovaj svestrani proizvod brzo je postao neizostavan u kolekciji svakog makeup entuzijasta, zahvaljujući svojoj sposobnosti da uljepša i osvijetli ten kao nijedan drugi.

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter je jedinstveni hibridni proizvod koji kombinira prednosti primera, highlightera i laganog tekućeg pudera u jednom. Kako mu samo ime ime govori ideja mu je da koža s njim izgleda kao da imate filter preko lica s kojim koža nema mane. Daje koži efekta mekoće, zamagljujući nedostatke i stvarajući sjajan i retuširan look. Bez obzira na to nosite li ga samostalno ili ispod pudera, ovaj proizvod trenutno transformira vaš ten, dajući mu sjaj i mladenački izgled.

Jedna od izuzetnih značajki ovog proizvoda je njegova lagana i svilenkasta tekstura. Formula je izuzetno glatka i stapa se s kožom besprijekorno pružajući licu prirodan i sjajan finiš. Na licu je izrazito lagan te nikada s njim nećete imati osjećaj teškog pudera ili masnog završetka. To ga čini idealnim za svakodnevno nošenje i posebne prigode kada želite postići taj željeni holivudski glowy izgled. 

Još jedan impresivan aspekt Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filtera je njegova svestranost. Može se koristiti na više načina, ovisno o željenom izgledu. Kada se nanese po cijelom licu, djeluje kao lagani primer, zamagljujući nedostatke i stvarajući glatku podlogu za nanošenje pudera , a kad se koristi kao highlighter, dodaje suptilan sjaj visokim točkama lica poput jagodičnih kostiju i ispod  obrva. Možete ga čak i pomiješati sa svojim puderom kako biste stvorili prilagođeni sjajni finiš.

Ovaj proizvod je dostupan u različitim nijansama kako bi odgovarao različitim tonovima kože. Od svijetle do tamne, Charlotte Tilbury pažljivo je odabrala niz nijansi koje prekrasno nadopunjuju različite nijanse kože.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Charlotte Tilbury

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0