Ovaj influencer oduševljava svojim trikovima za čišćenje doma

Ako nešto ne viđamo često, to je muškarac koji obožava spremati. Da ne shvatite krivo, oduševljeni smo kada naiđemo na takav sadržaj, pa smo se tako zaljubili u Instagram profil Mackenzieja Williama. No nismo jedini, ovog influencera prati 313 tisuća ljudi, koji nestrpljivo čekaju što će Mackenzie napraviti sljedeće.

Naime, radi se o poduzetniku i diplomiranom filmskom producentu koji je iz svojih navika napravio unosan posao kroz popularan Instagram profil. Mackenzie na svojem profilu otkriva tajne o svojim rutinama, ponajviše kod kuće, koje otkrivaju njegove beauty rituale i skincare rutinu, kako održava svoj dom čistim, a mogu se pronaći i pokoji odlični trikovi koje niste znali, a koji pomažu da vaš interijer bude besprijekoran.

Dok se na nekim stranicama šale da “znaš da si uspio u životu kad imaš ovoliko vremena za pospremanje kreveta”, postoje i oni kojima je ovaj profil dašak osvježenja i odlično mjesto za rušenje stereotipa o muškarcima, kao spolu koji ne voli pospremanje i urednost. Dok s jedne strane Mackenzie ipak zna otići u ekstreme po pitanju detalja, ipak pokazuje da su uredan dom, tjelovježba, briga o sebi i svojoj okolini posao svih nas, a tips&tricks koje objavljuje vjerujemo da mogu poslužiti bilo kome od nas.

 

Fotografije: @mavkenziewilliams

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0