Ovaj francuski dječji brend nas je oduševio

Tartine et Chocolat je francuski luksuzni dječji brend koji je osnovan 1977. godine. Njihovi proizvodi su prepoznatljivi po sofisticiranom dizajnu, visokokvalitetnim materijalima i pažljivoj izradi. Odjeća ovog brenda često kombinira klasične linije s modernim elementima, a namijenjena je djeci od novorođenčadi do djece predškolske dobi.

Osnivačica Catherine Painvin inspiraciju je dobila kroz odjevne kombinacije djece Kennedyjevih. Kako je u to vrijeme živjela u Sjedinjenim Američkim Državama, na sprovodu Johna Fitzgeralda Kennedyja primijetila je veličanstvene outfite koje su nosila njegova djeca. Rekla je za sebe da ovakav stil odjeće za mlade još ne postoji u Francuskoj i odlučila je stvoriti brend.

I samo ime brenda je luckasto, odnosno slatkiše je smatrala privilegiranim i prekrasnim trenutkom za djecu, tako da je ime Tartine et Chocolat (u prijevodu: francuski tost i čokolada) nastalo upravo po tom trenutku dijeljenja i zadovoljstva specifičnog za djetinjstvo.

Ovaj francuski brend ima nešto za osobni stil svakog djeteta. Osim fokusa na modu, Tartine et Chocolat je također predan održivosti i etičkoj proizvodnji. U proizvodnji koriste ekološki prihvatljive materijale i surađuju s tvornicama koje posluju prema eco-friendly principu. Ova posvećenost održivosti pomogla je uspostaviti Tartine et Chocolat kao odgovoran izbor za roditelje koji žele odijevati svoju djecu u elegantnu, visokokvalitetnu odjeću.

Na tragu toga, brend je kroz vrijeme razvio svoj asortiman proizvoda, plišanih igračaka, mirisa i dodataka za dječje sobe te je postao lider na tržištu vrhunskih dječjih darova.

Godine 2004. obitelj Zannier preuzela je vlasništvo brenda, a nova izvršna direktorica, Emilie Zannier, fokus je stavila na novu i suvremenu interpretaciju dječje mode. Brend koji je bio tad na rubu preživljavanja, danas je iznimno cijenjen i poznat po visokim standardima izrade i dugotrajnosti.

Inspirirana francuskom elegancijom, posebnu pozornost u kreacijama pridala je profinjenosti. Ona zna kako ponovno otkriti okus čudesnog kako bi predstavila nove kolekcije koje se distribuiraju u Galerie Lafayette, Harrod’s i u svjetskim gradovima kao što su Dubai, Istanbul, Šangaj i drugi.

Proizvodi ovog brenda izrađeni su od najkvalitetnijih materijala poput kašmira, pamuka ili vune, odnosno materijala koji djecu obavijaju mekoćom i udobnošću.

Osim odjeće, Tartine et Chocolat nudi i razne proizvode za bebe, uključujući pelene, pokrivače, posteljinu, igračke i druge asesoare za njegu djeteta. Njihov pristup kombinira eleganciju i udobnost, čineći ih popularnim izborom među roditeljima koji traže kvalitetne proizvode za svoje najmlađe.


* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Tartine et Chocolat

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0