Ova maska za lice novi je hit na TikToku zbog nevjerojatnih rezultata

Koža lica trebala bi biti prioritet kad se radi o njezi kože i to znaju brojne beauty entuzijastice od kojih vrijedno skupljamo savjete o najboljim proizvodima na tržištu. Kad se radi o maskama za licu, unazad nekoliko godina najpopularnije su one u oblike maramice nakon čega je koža lica izrazito glatka i nahranjena. A kad se radi o sastojku koji prednjači u brizi za lijepu kožu, onda je to zasigurno kolagen koji održava mladolikost kože. Ovih smo dana na TikToku pronašli novi proizvod koji je omiljen među korisnicama – maska za lice s kolagenom Biodance.

@sarahpalmyra

Replying to @sol_blue777 should I test it again overnight? I was really impressed. Currently rhe Biodance overnight collagen mask is sold out! #skincarereview #honestskincarereview #sheetmask #biodance_collagen_mask #kbeauty

♬ original sound – Sarah Palmyra✨

Maska Biodance Bio-Collagen omogućava nekoliko dobrobiti za kožu: duboko je hidratizira, sužava pore i učvršćuje, jača barijeru kože i hipoalergena je. Oligo-hijaluronska kiselina koja se nalazi u maski ima visoko hidratantni učinak koji je bolji od onog obične hijaluronske kiseline. Maska također brzo hidratizira površinu kože i prodire u dublje slojeve kože što rezultira zdravim i hidratiziranim tenom. Pročišćava proširene pore, poboljšava elastičnost kože odmah nakon nanošenja i vidljivo zaglađuje izgled sitnih linija i bora. Sadrži i tri različite vrste probiotika koji jačaju barijeru kože i sprječavaju starenje kože. Ovu masku mogu koristiti svi jer je potpuno sigurna za osjetljivu kožu.

Ono što također izdvaja ovaj beauty proizvod od drugih je činjenica da ju nosite na koži lica čak tri do pet sati, dok se druge maske drže svega nekoliko minuta. Pakiranje ovog prozivoda sastoji se od dva dijela; maramice za donji i za gornji dio lica u bijeloj nijansi. No, nakon dužeg držanja na licu, maska postane transparenta i onda je možete ukloniti s kože. Sudeći prema videima zadovoljnih korisnica na TikToku, maska ostavlja kožu iznimno hidratiziranom i sjajnom!

@a8onita

the only overnight mask u need for glass skin 🤍☁️🫧 #skincare #biodance #fyp

♬ original sound – xxtristanxo

Zadovoljne korisnice navode da je ovu masku pogodno koristiti i tijekom spavanja da se ujutro dobije što bolji efekt, te da se vrlo lako nanosi i da je ugodna za preko noći jer ostaje na mjestu. Korisnice spominju i da su apsolutno impresionirane načinom na koji je njihova koža izgledala nakon: rezultat je mekana i hidratizirana barijera, pore su vidljivo sužene, a lice ima zdrav sjaj. Još jedna stvar koju su primijetile je da nakon njezinog korištenja šminka puno bolje prianja na kožu.

@yurileeeee

Pore eraser mask💁🏻‍♀️❤️ Link under amazon storefront😘 #biodance #biodance_collagen_mask #sheetmask #pore #poresize #reducepores #skincare #selfcare

♬ original sound – xxtristanxo

Maska je dostupna za kupnju na platformi Amazon po cijeni od 14,61 eura. Radi se o nešto skupljem proizvodu koji ćete moći iskorisiti samo jednom, no sudeći prema pozitivnim recenzijama i pohvalama, definitivno se isplati isprobati!

@kay_caputo

i am so obsessed with this mask and for good reason- IT PERFORMS 😍 #biodance #collagenmask #facemask #collagen #glowy #glassskin #texture #redness #clear #sleepingmask

♬ origineel geluid – <3

@makeupbybrooktiffany

No wonder this face mask went Viral! Definitely incorporating this in my skincare routine once a week 🤍 #collagenfacemask #glassskin #collagen

♬ original sound – Makeupbybrooktiffany

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0