Otvorena nova Meneghetti vinarija u srcu Istre!

Ovog je vikenda Meneghetti Wine Hotel & Winery službeno otvorio novu vinariju u užem krugu suradnika i kolega iz vinskog i hotelijerskog svijeta. Sudionici su imali priliku upoznati se s dva desetljeća rada koja su prethodila ovom važnom koraku u povijesti Meneghettija, istražiti novi vinski podrum, proučiti tehnologiju iza naprednih metoda proizvodnje i opustiti se u ekskluzivnom VIP tasting roomu.

Uz vrhunska vina Meneghetti, cjelokupno je iskustvo bilo prožeto i odabranim delicijama iz nadaleko poznate Meneghettijeve kuhinje. Ovo će divno okruženje zasigurno postati jedno od neizostavnih mjesta svakoga tko odluči posjetiti Istru, a dočekat će ih niz zanimljivih programa – od vrhunskog wine flighta praćenog kreativnim zalogajima, preko vođenog obilaska vinarije do privatne degustacije vertikale nadaleko poznatog Meneghetti Reda.

 

Uz vina, u Meneghetti Wine Hotel & Winery mogu se degustirati i maslinova ulja, a kada stignete na imanje najprije ćete ugledati zgradu u kojoj se mogu kupiti i kušati vino i maslinovo ulje. Malo dalje od toga nalazi se vinski podrum, a osim što se u njemu nalaze vina koja odležavaju u drvenim hrastovim bačvama, u tom se prostoru nalaze i VIP degustacijska sala te Meneghetti arhivska vina i maslinova ulja. Novi prostor arhitektonski se nastavlja na ostale građevine na imanju koje su, pak, iako suvremenog izgleda, savršeno uklopljene u okolicu.

Osim u interijeru, može se uživati i u uređenom eksterijeru odnosno terasi vinarije, što će biti posebno atraktivno u proljetnoj i ljetnoj sezoni. Vina i maslinova ulja možete doći degustirati i ako ne odsjedate u Meneghetti Wine Hotel & Winery, a očekuje vas uživanje za sva osjetila.

 

Jedno od najluksuznijih imanja u Istri svakako vrijedi posjetiti – možda već ovog vikenda, a u nastavku možete pogledati atmosferu s otvorenja koja će vas instantno nadahnuti na putovanje u Meneghetti Wine Hotel & Winery.

Fotografije: Meneghetti Wine Hotel & Winery, Matej Paluh

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0