Otvoren je Chanel beauty pop-up u Rovinju!

Chanel vas ovog lipnja poziva da uronite u ekskluzivan svijet ljepote i mirisa, u sklopu pop-upa “Un été de Chanel” koji je smješten na Lungomare Plazi s pogledom na čaroban Rovinj.

Ovaj pop-up je spoj šarmantne i slikovite istarske obale i elegancije Chanel svijeta ljepote, a ovaj ljetni event poziva sve oni koji su u prolazu Rovinjom ili Istrom da otkriju jedinstven izbor mirisa i beauty kolekcija brenda, među koje se ubrajaju i ljetni must have proizvodi i različite usluge.

“Un été de Chanel” nalazi se ispred hotela Grand Park, tik uz marinu, i otvoren je za sve prolaznike. I na vanjskom dijelu i u interijeru dominira boja pijeska, kao i fotografije najnovijih, ljetnih beauty kampanja brenda te paneli u jarkoplavoj boji koja evocira suncem prošaranu površinu vode u bazenu.

U ovom pop-upu posjetitelji mogu otkriti poseban izbor Chanel makeupa, uključujući i summer essentials, kolekciju Les Beiges za 2023. godinu te najnovije kreacije za njegu kože iz linije N°1 de Chanel. Uz makeup, tu su i parfemski kultni klasici te dobro poznati mirisi kuće Chanel, kao i posebne kolekcije Les Eaux de Chanel i Les Exclusifs de Chanel.

Klijenti se u svakom trenutku mogu osloniti na stručnost savjetnika za ljepotu na licu mjesta tijekom 15-minutnih seansi koje su u potpunosti besplatne, a mogu biti vezane uz mirise, šminku, njegu kože ili, pak, ukrašavanje noktiju.

Otvaranjem ovog sezonskog pop-up događanja u Rovinju, Chanel predstavlja jedinstveno iskustvo u kojem primamljiv izbor omiljenih proizvoda kuće i ljetnih must havea postaju dostupni u zaista zadivljujućem okruženju. “Un été de Chanel” beauty butik otvoren je do 20. kolovoza, svaki dan od 9 do 22 sata na adresi Šetalište Vijeća Europe – Lungomare Plaza. Nemojte propustiti priliku da ga posjetite i osjetite luksuz na svojoj koži!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Chanel

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0