Otvara se Petram Resort & Residences, savršeno mjesto za vikend putovanje u Savudriju

Topli dani su napokon stigli, a s njima i naše želje za bijegom na morsku obalu. Iako je vaš godišnji odmor još možda daleko, dok ga nestrpljivo čekate, vikendi su također odlično vrijeme za bijeg od gradske vreve i toplog asfalta te opuštanje u miru i ljepotama Jadrana, makar na kratko. A jedno od mjesta koje bi moglo biti idealno za to je Savudrija – najsjevernija točka našega mora, smještena na samoj granici sa Slovenijom i Italijom.

Za nju se često kaže da je dobro čuvana tajna Mediterana, s obzirom na lokaciju. To je tiho i mirno ribarsko mjesto koje će biti odlično mjesto za idiličan odmor. Ovdje ćete moći uživati u prekrasnoj prirodi, mediteranskoj klimi, okruženju prepunom gastronomskih užitaka te vinskih cesta, cesta maslinovih ulja, vrhunskih sportskih i kulturnih sadržaja, ali i romantičnih srednjevjekovnih gradića.

A upravo će se u Savudriji 3. srpnja otvoriti Petram Resort & Residences, savršen smještaj u kojemu ćete moći doživjeti Istru na najbolji mogući način i tako dobiti kompletan istarski doživljaj na svom putovanju. Kako poručuju i iz hotela, ovaj resort zamišljen je kao idealno mjesto za odmor tijela i duha, mjesto s kojega nećete nikada htjeti otići, a uvijek ćete se na njega poželjeti vratiti!

U Petramu možete birati između 179 hotelskih apartmana s četiri zvjezdice te 55 vila s pet zvjezdica, a svi su osmišljeni do najsitnijieg detalja te uklopljeni u svoje prirodno okruženje. No nisu samo apartmani ono što bi vas moglo ostaviti bez daha – tu je i infinity bazen na samom vrhu glave zgrade resorta, koji se diči epitetom najvećeg infinity bazena u Europi.

Prostire se po dužini od 105 metara, tako da ćete u svakom trenutku moći naći svoj savršen kutak za uživanje u pogledu. No, tu nije kraj uživanjima uz vodu – ovdje ćete moći uživati i u rooftop zatvorenom bazenu te vrtnom bazenu!

Za potpuno opuštanje tu je i wellness & spa oaza, u kojoj ćete moći birati između fantastičnih holističkih tretmana za lice, tijelo, kosu i duh. A ako ste više tip koji definiciju opuštanja mjeri kroz sportske aktivnosti, ni toga vam ovdje neće nedostajati. Možete birati između teretane resorta (po želji i uz privatnog trenera), tenisa, fitness programa ili joge, a u blizini se nalazi i golf igralište s 18 rupa.

Gurmani će doći na svoje jer će ih ovdje dočekati čak 3 odlična ugostiteljska objekta, kojima bi se uskoro mogao pridružiti i još jedan – restoran najbolje svjetske kuharice, slovenske chefice Ane Roš. Ljubitelji tjestenine, pizze i drugih talijanskih specijaliteta moći će uživati u Trattoriji 35, i to od bruncha pa sve do večere.

Želite li se ipak orijentirati na delicije iz mora, ali u modernom ruhu, tu je restoran Torii, u kojemu ćete moći kušati sushi i sashimi od najbolje ribe iz Savudrijske vale, temaki, tataki ili recimo poke. To sve spareno s vrhunskom vinskom kartom pružit će nezaboravan doživljaj u vrućim ljetnim danima. Ako ste ipak više za klasiku, svoje mjesto ćete htjeti potražiti u Blue Baru, smještenom na plaži, gdje ćete uz koktele moći uživati u laganim salatama, savršenim burgerima, ljetnom grillu, sendvičima ili wrapovima. Zaista ima ponešto za svakoga.

Trattoria 35
Blue Bar

I naposljetku, ovaj resort nije rezerviran samo za odrasle, ovdje ćete moći uživati uz cijelu obitelj, ali i uz svoje četveronožne ljubimce. Naime, roditelje će razveseliti informacija da postoje sadržaji za djecu poput posebnog djela bazena sa zabavnim igralištem, ali i mogućnost čuvanja djece te dječja igraonica u zatvorenom, a vlasnike životinja obradovat će pak mogućnost da u resortu dobiju sve što im je potrebno za njihovog ljubimca, te tako ne moraju nositi dodatnu opremu poput krevetića ili zdjelica.

Bilo da se odlučite pobjeći jedan vikend od gradske vreve, ili pak provesti i čitav godišnji odmor u Savudriji, ovaj resort djeluje kao idealno mjesto!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Petram Resort, Istra.hr

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0