Imate sve manje vremena za sebe? Ponekad se čini da ste povezani sa svijetom, a istodobno vas samo jedan klik ili potez dijele od toga da nešto ne propustite. Bilo da je to onaj „važan“ poslovni mail u 10 navečer ili restoran u kojem toliko želite jesti sve otkad ste ga vidjeli na Instagram storyjima ili pak malo brige o sebi koju odgađate iz tjedna u tjedan. Ne čudi stoga što smo preopterećeni, te su osobna njega i odmor postali samo još jedna stavka na našem popisu obaveza. 

Imajući to na umu, Braunov najnoviji IPL uređaj Silk·expert Pro 5 osmišljen je bez kompromisa kako biste uklanjanje dlačica što lakše uklopili u svoju užurbanu svakodnevicu. Nakon uspjeha Braunove prve linije kućnih IPL uređaja opremljene revolucionarnom tehnologijom SensoAdapt™, Braun je uz Silk·expert Pro 5 odgovorio na glavne zahtjeve žena u vezi uklanjanja dlačica, donoseći savršenu ravnotežu sigurnosti, učinkovitosti i brzine – sve to u kompaktnom dizajnu za lako rukovanje i tretman bez napora.Upravo je sigurnost, brzinu i učinkovitost njegova korištenja prepoznala glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, naročito uz obveze i užurbani ritam majčinstva, uz nedovoljno vremena za razmišljanje o dlačicama i njihovom uklanjanju pred toplije dane.

„Moja suradnja s Braunom omogućila mi je postizanje jednog od ženskih ideala – savršeno glatke noge bez dlačica, i to na dulje staze. Upotreba Braun Silk-expert IPL-a je krajnje jednostavna i sigurna, a tretman radim u vrijeme kad meni odgovara, u svom vlastitom domu. Oduševljava me što je uz ovaj novitet tretman za obje noge sada gotov u manje od 5 minuta! IPL tehnologija ne samo da je uspjela uštedjeti moje dragocjeno vrijeme, već imam stvarne, dugotrajne rezultate koje do sada nisam imala ni s jednom drugom metodom uklanjanja dlačica.“ izjavila je Doris.

Dugotrajni rezultatDok druge metode uklanjanja dlačica rješavaju taj problem iznad površine kože, Braunov IPL pobrinut će se za to u samom korijenu ciljajući svjetlošću melanin u folikulama dlačica kako bi spriječio korijen da proizvede nove dlačice. Na taj se način jednostavno pauzira ciklus rasta dlačica. U roku od samo 4 tjedna** primijetit ćete trajno smanjenje broja dlačica, što će vam ostaviti više vremena da se posvetite sebi, a ne ostatku svijeta. 

Najsigurniji IPL tretman

Prekrižite brigu o sigurnosti sa svog popisa jer Silk·expert Pro 5 s pametnom tehnologijom SensoAdapt™ brine za sve. Senzor nijanse kože SensoAdapt™ osigurava optimalnu sigurnost, zahvaljujući senzorima koji neprekidno očitavaju nijansu kože 80 puta u sekundi i automatski prilagođavaju intenzitet svjetlosti.

Tretman cijelog tijela samo jednim uređajemOd sada koristite samo jedan uređaj za uklanjanje svih dlačica. Braunov Silk·expert Pro 5 ima dodatnu glavu kojom možete precizno tretirati svaki dio tijela, pa čak i ona manja ili zahtjevnija područja poput nausnica ili bikini-zone. Glatka, njegovana koža savršeno će pristajati uz još sjajnije Crystals from Swarovski® narukvice. Otkrijte Braunova promotivna pakiranja na prodajnim mjestima Elipsa, Emmmezete, Svijeta Medija ili E-kupi web shopu i spremno dočekajte toplije dane.