Omiljeni zagrebački božićni dućan napokon ima mogućnost personaliziranja poklon paketa!

Kad je kofer. gin box – poklon paket s ginom i dodacima za gin tonic u božićnom omotu prvi put predstavljen, vrlo brzo uslijedila su pitanja poput: “mogu li zamijeniti začin za neki drugi”, “sve mi je super u paketu, ali jel” se može staviti drugi gin” i slična, pa smo odlučili napokon i odgovoriti na te zahtjeve. Zato kofer. tik prije blagdanske sezone predstavlja Složi sam” box koji kupci mogu personalizirati u potpunosti.

Po ulasku u kofer. dućan u Mesničkoj 6 dočekat će ih pult na kojem će se nalaziti tri veličine kutija i dva različita božićna omota između kojih će moći birati.

Odabranu će kutiju kupci uzeti u ruke i s naših polica skidati sve što žele da se nalazi u njihovom poklon paketu od ginova, viskija, hrvatskih vina i šampanjaca preko keramičkih ručno rađenih šalica i tanjura, pa sve do čaša, začina, čajeva, čokolada i čestitki. 

Mogućnosti je zaista mnogo jer su kofer. police dobro popunjene vrhunskim proizvodima, ali i originalnim kofer. sitnicama te radovima lokalnih obrtnika i hrvatskim vinima. 

“Pomno osluškujemo želje svojih kupaca iz godine u godinu, a ovog Božića napokon smo im odlučili ostvariti želju da mogu kreirati sami svoj box. Ponosan sam što dio kofer. ‘Složi sam’ boxa, uz svjetske premium brendove, može biti i keramika lokalnih obrtnika, ali i čokolade, začini i prirodni čajevi iz kofer. proizvodnje”, istaknuo je Ivan Knežević, suvlasnik brenda kofer. 

Dućan u Mesničkoj 6 oduvijek je krio najbolju ponudu originalnih božićnih poklona, koja je ovim dodatkom postala još i bolja!

Ove se godine, osim u dućanu, poklon paketi, “Složi sam” box, kofer. kuglice te ostatak božićne ponude mogu pronaći i u kofer. pop up dućanu u Arena Centru i Mall of Split od 15. studenog. 

Uz omiljene kofer. kuglice s ginom i začinima, ove godine ponuda brenda postala je raskošnija i za nove okuse originalne, ručno rađene kofer. čokolade. Ljubiteljima Božića posebno će se svidjeti “Božićna” s okusom jabuke i cimeta, ali i nove, zanimljive arome čokolada “Ginger Bread House”, “Jagoda”, “Pistacio” i “Granola”. 

I kofer. ponuda prirodnih čajeva bogatija je za čak 14 novih okusa: “First Kiss” oduševit će osvježavajućim okusom mente, “Detox Tea” s rooibosom obožavat će oni koji su pretjerali tijekom blagdanskog ručka, dok će “Rainy Day Tea” s mješavinom listovima maline, anisom, jabukom, komoračem, šipkom, nevenom, kupinom, paprenom metvicom, listova jagode, cvjetova bazge, matičnjakom, laticama ruže, cvjetovima divizme i laticama suncokreta biti idealan izbor za kišne dane kod kuće.

Novitet koji se tako dugo čekao – “Složi sam2 box, kao i novi okusi ručno rađenih čokolada i prirodnih čajeva mogu se kupiti u kofer. dućanu u Mesničkoj te u pop up dućanima u Arena Centru i Mall of Splitu, a na tim lokacijama mogu se pronaći i ostali, već zamotani poklon paketi, kuglice s ginom, keramičke šalice i ostale sitnice kojima možete oduševiti mamu, baku, prijatelje, poslovne suradnike, simpatiju, bolju polovicu…

Više informacija o “Složi sam” boxu, poklon paketima i originalnim proizvodima s kofer. polica možete pronaći na službenoj stranici brenda www.kofer.hr te na Facebook Pageu te Instagram profilu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Denis Butorac

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0