Omiljena torba influencerica predstavljena u limitiranom izdanju!

Tijekom posljednje dvije godine, torbe brenda koji je bio popularan samo među chic Francuskinjama – Goyarda, pojavile su se na must have listama žena diljem svijeta, kad su u pitanju luksuzni modeli. Jednostavne tote torbe koje duž cijele siluete krasi Goyardov monogram nose sve trendseterice, a njihov ekskluzivan status očituje se i u tome što kuća ne koristi moć društvenih medija i suvremene marketinške prakse što ostali luksuzni brendovi koriste kao glavni alat, a i dalje redovito nastaju redovi pred njihovim buticima.

Ljubiteljice luksuzne mode ovih su se dana zaljubile u limitirano izdanje modela brenda – torbu Goyard Villete, a sudeći prema oduševljenju na društvenim mrežama, ovaj tote model zasigurno će postati hit.

@threadsstyling

Već smo ranije pisali o bogatoj povijesti ovog brenda čija se glavna načela od početka nisu mijenjala. Posebnost izrade leži u njihvoj upotrebi Goyardine materijala, koji predstavlja kombinaciju konoplje, lana i pamuka, što ga čini otpornim na vodu i mrlje. Ova izdržljiva tkanina izdvaja Goyard torbe, i dok je uzorak postao sinonim za marku i prepoznat je kao simbol ekskluzivnosti. Među bestsellere brenda ubrajaju se tote modeli – Saint Louis, Anjou i Artois, a mislimo da će se toj listi uskoro pridružiti i Villete. Navedeni modeli nalikuju jedni drugima i redovito ih viđamo objavama it djevojaka.

Za razliku od ostalih popularnih modela, torba Villette ističe se nešto krućom formom i debljim ručkama te je zbog toga idealan model za putovanja ili odlazak na posao. U ovom limitiranom izdanju, predstavljenom prije nekoliko dana, Goyard Villette je prekrivena ekskluzivnim jaquard platnom, tkanoj verziji Goyardine platna.

Reinterpretirano u khaki boji, ovo posebno izdanje Villette dostupno je u manjoj PM verziji te većoj MM varijanti. Torba se može nositi u ruci ili na ramenu, a ovaj veliki model krasi podstava od krutog pamuka, što je zaštitni znak arhivskih Goyard komada.

S obzirom na to da je do podataka o cijenama torba ovog brenda teško doći, još na društvenim mrežama nije započela diskusija o ovom limitiranom izdanju. Ako želite svojoj kolekciji modnih dodataka pridružiti ovaj model, za to ćete morati otputovati u jednu od 35 lokacija diljem svijeta u kojima se nalazi Goyardov dućan. Eksluzivnost i diskrecija nikad nisu bili poželjniji.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Goyard

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0