Omiljena Goyard torbica predstavljena u novoj boji

Torbice francuskog brenda Goyard jedan su od najpopularnijih komada posljednih nekoliko godina, a jedan se model posebno istaknuo kao omiljen tijekom prošlih ljeta. Radi se o modelu Aligre čija je pletena struktura osvojila brojne modne obožavateljice. Torbica je prvi put predstavljena 2017. godine, nazvana je po slikovitoj tržnici Aligre u pariškom 12. arondismanu i najbolji je prikaz francuske kulture i effortless chic pristupa odijevanju.

Ovosezonska limitirana kolekcija donosi model Aligre u koraljnoj nijansi čija neodoljiva boja priziva toplije dane i ljetne šetnje. Elegantna, ali lagana, unutrašnjost ima veliki džep za ključeve, kartice i druge male predmete koje želite držati sigurnima. Torbica je izrađena od ručno tkane rafije u kombinaciji s platnom, a izgledom neodoljivo podsjeća na mrežaste torbe koje su se nekoć nosile na tržnicu. Iznimno ljetna i praktična, ova je torbica ujedno lagana, ali je i svevremenske kvalitete zbog otpornih materijala kojima je izrađena.

S obzirom na to da je ovaj model torbice isključivo rezerviran za topliju sezonu, ovu je torbicu najljepše kombinirati uz odlaske na plažu ili gradske šetnje. Njezine su dimenzije 32 x 6 x 40 centimetara što je čini idealnim manjim suputnikom za svaki dan u koji će vam zasigurno stati sve što vam je potrebno. A nova koraljna nijansa definitivno je najbolji izbor za ovu topliju sezonu s obzirom na to da je nijansa Peach Fuzz proglašena bojom godine.

@bryonypersonalshopping

What I’d put in the new Aligre Goyard bag. Beach essentials 🏝️ #fyp #goyard #aligre #goyardbag #beachbag #beachbagcheck #abcxyz #designer #luxury #asmr

♬ Paradise – TELL YOUR STORY music by Ikson™

 

Kao i svi modeli ovog luksuznog francuskog brenda, novo izdanje torbice dostupno je za kupnju u Goyard buticima diljem svijeta. S obzirom na to kakav su hype torbice ovog brenda stvorile unazad nekoliko godina, ne sumnjamo da se i ovog puta radi o modelu koji će ubrzo nestati s polica butika!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Goyard, Pinterest 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0