Nova Goyard torbica koju će svi htjeti

Nekad najbolje čuvana tajna chic Francuskinja, torbice brenda Goyard su u posljednjih godinu i pol dana, postali predmet želja brojnih ljubiteljica mode. Njihove jednostavne torbe od platna ukrašene Goyardine monogram printom nalaze se na vrhu wishlista žena diljem svijeta, a osim klasičnih, obožavanih modela, francuska kuća u ponudi ima i sličnu verziju torbice koja je idealna za ljeto.

Torbica Goyard Aligre izrađena je od ručno tkane rafije u kombinaciji s platnom, a izgledom pomalo podsjeća na mrežaste torbe koje su se nekoć nosile na tržnicu. Iznimno ljetna i praktična, ova je torbica ujedno lagana, ali i dugovječna zbog otpornih materijala koji su korišteni u kreiranju torbice, pa je idealna za svakodnevno nošenje. Ručke i detalji su izrađeni od prave kože dok su preklopni dio i unutarnja mini torbica napravljeni od platna.

Osim po gradu, može se nositi i na plažu, a dimenzije torbice su 32 x 6 x 4o centimetara, tako da bi vam u nju trebalo stati sve potrebno. Prirodna boja rafije idealno se slaže s novom, ekskluzivnom bojom koja je korištena samo u ovom limitiranom izdanju Aligre torbice pod nazivom Grège. Siva i bež djeluju kao skladna kombinacija koja će pristajati uz ljetne kombinacije u zemljanih ili jarkim tonovima.

Torbica Aligre kreirana je u počast tržnici Aligre koja se nalazi u pariškom 12. arondismanu Pariza, a kako bi kuća proslavila 170. rođendan, ponovno je kreirana u limitiranom sivom izdanju. Francuski brend Goyard jedan je od najekskluzivnijih na svijetu, pa se njihovi komadi ne prodaju online, ali možete ih pronaći u buticima u Milanu, Parizu i Londonu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Goyard, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0