Hultquist Copenhagen

Ogrlice s perlicama ponovno su in, evo gdje ih pronaći!

Boje i maksimalizam su glavni trendovi ovog ljeta, a to se preslikalo i u kategoriju nakita. Ne krijemo da smo velike obožavateljice mix & match kombinacija nakita, u koje ćemo ove sezone uvrstiti i – ogrlice s perlicama! To je komad nakita koji nas instantno vraća u devedesete i početak milenija i unosi dozu optimizma i nostalgije u svačiji outfit.

Zara

Koliko su ogrlice s perlicama popularne govori i činjenica da su postale i dio muške garderobe – glazbenik Harry Styles redovito nosi modele brenda Eliou. Što god mislili o ovom tipu nakita, ljeto je pravo vrijeme za eksperimentiranje i opuštanje te dodavanje boja svojoj garderobi, a kako to bolje učiniti nego s perlicama.

Eliou

Ogrlice koje podsjećaju na one koji su mnogi izrađivali u osnovnoj i srednjoj školi kao hobi sada su preplavile dućane i dostupne su u dizajnerskim i high street verzijama. Dizajnerica Roxanne Assoulin bila je jedna od prvih koja je prigrlila ovaj trend, njezine ogrlice obožavaju celebrity dame, pa uz Eliou zaista slovi za najpopularniji brend u svojoj kategoriji.

Hultquist Copenhagen (Garderoba)

Među prvima su novi trend počele nositi stylish Dankinje stoga ne čudi da i mnogi skandinavski brendovi nakita svoju ponudu temelje upravo na ogrlicama izrađenim od sitnih ili nešto većih perlica, a posebno se ponudom ističu Anni Lu i Hultquist Copenhagen, čiji su komadi dostupni u Garderoba storeu. Za najveću dozu pozitive zaslužni su modeli sa smajlićima brenda Wald Berlin koje u Zagrebu možete pronaći u Shareno concept dućanu.

Wald Berlin (Shareno Concept Store)

Svim je modelima zajedničko da se s lakoćom kombiniraju s lančićima zlatnog sjaja koje već nosite, a kako to dobro može funkcionirati dokazuje ponuda nama jednog od omiljenih brendova By Nouck – na gotovo svakoj njihovoj fotografiji možete vidjeti kombinaciju ogrlice s perlicama i drugih, delikatnih lančića.

By Nouck

Ako tražite atraktivne modele, španjolski high street brendovi Zara i Mango imaju fantastičnu ponudu. U Zari su dostupne ogrlice izrađene od kominacije sitnih i većih, nepravilnih perlica koje čine prave statement komade, dok Mango nudi one s privjeskom od školjki, za upotpunjavanje ljetnih outfita.

Anni Lu

Odlična stvar kod ogrlica s perlicama je što je održavanje jednostavno te pretjerano ne morate paziti na njih, što znači i da ih možete nositi i na plaži te bez skidanja uskočiti u more. Isto tako, u gradskih varijantama, mix & match kombinacije različitih materijala ogrlica izgledat će vrlo stylish i podignuti svaku, pa i najjednostavniju kombinaciju – na dane kad ne znate što biste odjenuli, bit će dovoljno na bijeli t-shirt i traperice staviti neki od ovih upečatljivih modela ogrlica s perlicama.

H&M

Najljepše ogrlice s perlicama iz dizajnerske i high street ponude možete pronaći u nastavku.

Zara
Zara
Zara
H&M
H&M
H&M
& Other Stories
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Sweet Deluxe (Zalando)
Sweet Deluxe (Zalando)
Palm Angels (Farfetch)
Anni Lu (Farfetch)
Palm Angels (Farfetch)
Eliou (Farfetch)
Bimba Y Lola (Farfetch)
Eliou (Farfetch)
Forte Forte (Farfetch)
Anni Lu (Farfetch)
Bimba Y Lola (Farfetch)
Roxanne Assoulin (Farfetch)
Anni Lu (Farfetch)
Nialaya Jewelry (Farfetch)
Wald Berlin
Hultquist Copenhagen
Hultquist Copenhagen
By Nouck
By Nouck
Sweet Deluxe (Zalando)
Roxanne Assoulin

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Farfetch, Zara, Mango, H&M, & Other Stories, Zalando, Instagram

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0