Ogrlice s karikama pravi su hit, a ovako izgledaju u hrvatskoj verziji

Iako su postali prepoznatljivi po svojim bisernim ili koraljnim modelima, brend My Mon Mon ovog je puta još više ogolio svoje modele nakita te stavio naglasak na kombinacije. U posljednje vrijeme sviđa nam se modularnost, odnosno mogućnost izmjene modela rekonfiguracijom, dodavanjem i/ili uklanjanjem određenih dijelova. Tako se svaki pojedini model može nadograditi zasebnim modulom. Modul je ustvari dodatak koji se može birati u svrhu diferencijacije od ostalih, te tako svatko mož stvoriti samo svoju, posebnu i unikatnu kolekciju.

Materijali od kojih je izrađenih My Mon Mon nakit su antialergijski – srebro 925 finoće i medicinski čelik te u varijanti zlatnog sjaja 24-karatna pozlata debljeg nanosa. “Za svaki model želje se mogu dodatno iskomunicirati kako bi se produkt realizirao prema mašti. Već dulje vrijeme volimo graditi modele, ali i sveukupnu sliku imiđa kroz asimetriju i spajanje zlatnog i srebrnog. Kao da nijanse jedna drugu dodatno ističu i pojačavaju sjaj. Stvaraju se kontrasti koje volimo, poput hladnog svjetla Mjeseca i toplog Sunca. To je balans koji nastaje Jing Jang suprotnošću, naizgled ne ide skupa, ali sklad je savršen. Naši modeli mogu se kupiti raspareno i spajati hoopovi različitih promjera”, kažu iz brenda. 

Kampanja “21summer” je sinergija tri kampanje, odnosno tri kreativna vodstva pričala su zasebne priče. Jedan dan, ista sredstva i odjeća pričali su svoje shvaćanje My Mon Mon nakita, a rezultati su genijalni! Kreatori brenda smatraju da nakit ne treba stavljati u određeni kontekst i da ga ona osoba koja ga nosi integrira u neki svoj čaroban svijet, potpuno različit od svijeta drugog pojedinca. “Imamo karakter, ali kontekst odabiremo sami. Mijenjamo ga iz dana u dan, iz kombinacije u kombinaciju, ali nakit ostaje svevremen. Kampanja 21summer je eksperiment kako stilski tako i ekspresivni. Želimo poslati poruku: Budi tko jesi ili tko želiš biti. Gradi se, mijenjaj se, budi chic, budi grunge, budi bunt u sebi. I drugima. Budi tko želiš biti taj dan, a My Mon Mon je uz tebe (i na tebi)”, izjavili su iz brenda.

My Mon Mon nakit može se kupiti u različitim prodavaonicama ili concept storeovima diljem Hrvatske, ali i online na www.mymonmon.com. Cijene se kreću od 180 pa sve do 1500 kuna, a sve komade nakita možete pogledati na Instagram i Facebook profilima brenda.  

 

 

Fotografija: Petra Mikšik

Makeup: Neva Šavorić

Model: Dina Šavorić

Odjeća: Neha Neha clothing

Nakit: My Mon Mon

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0