Ogrlice s inicijalima su idealan božićni poklon, a ove nose potpis hrvatskog brenda!

Nakon dosadašnjeg prstenja, narukvica i naušnica hrvatski brend nakita Anka jewelry novom kolekcijom u svoju ponudu jedinstvenog nakita po prvi puta uvodi pozlaćene srebrne ogrlice s privjeskom u obliku slova. Kolekcija “Name of a Goddess” predstavljena je povodom trećeg rođendana brenda, a čine je jedinstvene ukrašene neobrađenim herkimer dijamantom poludragim kamenom.

Kolekcija je posvećena onima kojima treba vjetar u leđa na kojem je i sama začetnica brenda Antonija Ivanković bila zahvalna kada je prije tri godine krenula na svoj kreativni i poduzetnički put. Stoga upravo taj osjećaj Anka jewelry želi utkati u ove ogrlice  – da predan i strastven rad uvijek rezultiraju osjećajem ponosa i zadovoljstva. 

“Otkako sam se odvažila da krenem putem ostvarenja svojih snova s brendom Anka jewelry, naučila sam da trebamo sami sebi biti na prvom mjestu. Zbog toga je ovoga puta kolekcija cijela u 14k zlatu jer je on simbol prvog mjesta i svijetli najjače. Tu je dodatno i herkimer dijamant kao podsjetnik da ne treba odustajati od svojih ciljeva i snova. Njegova simbolika je u tome da daje dodatnu inspiraciju i vjeru u sebe onome tko ga nosi. Stoga izaberite prvo slovo svog imena ili ponesite sa sobom imena svojih bližnjih”, istaknula je začetnica brenda Antonija Ivanković.

Osim što su idealan podsjetnik na vlastite vrijednosti, ambicije i ciljeve, ogrlice iz kolekcije “Name of a Goddess” su i odličan izbor za poklon pod borom. Ako se ogrlica s početnim slovom imena pokloni voljenima, majci, prijateljici ili voljenoj osobi, tada se uvijek i svuda svoje najdraže nosi uz sebe i ima ih se blizu. Simbolično, kada se nosi, privjesak radi dužine ogrlice visi tik uz srce. 

Anka jewelry nosi ime po Antonijinoj majci kojoj je i posvetila ovaj brand koji zagovara istinsku i autentičnu ljepotu žene. Tako svaki komad Anka jewelry nakita jedinstven i neponovljiv, baš kao što je i svaka žena.

Komade iz nove kolekcije možete potražiti na službenoj stranici brenda ili naručiti putem Instagram profila po cijeni od 99 eura.

Fotografije: Karlo Jelić

Model: Jelka Margarita Bogdanić

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0