Obožavani hrvatski brend Cloud & Co predstavio kolekciju odvažnog nakita

Hrvatski brend dizajnerskog nakita koji se mnogima nalazi na listi omiljenih zbog delikatnih kreacija koje se ne skidaju nikad predstavio je novu, ovog puta nešto odvažniju kolekciju. Iza brenda Cloud & Co stoji Katarina Zmazek koja ne miruje ni trenutka – ili nas oduševljava s novim kolekcijama i kampanjama, zanimljivim suradnjama ili, pak, predivno dekoriranim izlozila. A nova, senzualna kampanja za ljetnu kolekciju nimalo ne zaostaje i prenosi atmosferu vrućih ljetnih noći.

Nova kolekcija pod nazivom “Luna” predstavlja mjesečeve mijene i odražava različite veličine i udaljenosti nebeskih tijela. Ovo je prva Cloud & Co kolekcija s nešto većim, konkretnijim komadima, za razliku od dosadašnjih, decentnijih komada nakita. Materijali koje je Zmazek koristila za kreiranje nove kolekcije su srebro i srebro s pozlatom u kombinaciji s trikizom, lapisom i slatkovodnim školjkama. Zvijezda kolekcije je privjesak kamenčić u obliku zaštitnog znaka brenda – oblaka.

Kampanju je idejno razvio poznati fotografski dvojac Matković & Vild, a ovaj put se i kao model s druge strane objektiva našla fotografkinja Senja Vild, koja odiše senzualnošću i pokazuje drugačije lice na svakoj fotografiji. Fotografije kampanje su po sebi erotične, moćne, mistične i senzualne.

“Trudimo se svaki put izabrati posebnog, nešto ‘drugačijeg’ modela, one koje nisu nužno naviknute stajati ispred kamere, no savršeno mogu ispričati Cloud & Co priču jer imaju ono nešto. Senja nam je uvijek bila iza kamere, no njezina posebnost me nagnala da je nagovorim da stane ispred kamere u kojem god konceptu se osjeća najbolje i mislim da su kao tim napravili odličan posao kojim su pomogli meni predstaviti novu kolekciju u najboljem mogućem svijetlu. Ova kolekcija je drugačija jer smo se igrali s rezanjem kamenja u oblicima koje smo zamislili i to nam je otvorilo novi prostor za dizajn te nas svašta novog još čeka”, izjavila je dizajnerica i vlasnica brenda nakita.

Osim fotografskog dvojca za kamanju je bio zadužen tim koji se sastoji od Mije Majhena koji se pobrinuo za kosu, Sonje Kvesić koja je bila zadužena za makeup te Barbare Repe koja se našla u ulozi stilistice. Kolekcija “Luna” nalazi se u u prodaji u zagrebačkom Cloud & Co dućanu u Preradovićevoj ulici te online, a uskoro će biti dostupna i u dubrovačkom dućanu brenda.

Fotografije: Matković & Vild

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0