Obožavamo novu Clash de Cartier liniju nakita

Otkako je predstavljena 2019. godine linija Clash de Cartier ne prestaje oduševljavati komadima koji su istovremeno klasični i ekstravagantni, nosivi svakodnevno, a opet posebni te su zato vrlo brzo postali favorit ljubiteljima luksuznog nakita. U sklopu linije nakita Clash de Cartier predstavljeni su nedavno komadi nakita koji zaista predstavljaju “sudar” stilova – kuća je odabrala kombinaciju bisera i rose gold zakovica za prstenje, naušnice, narukvice i ogrlicu, a ovih je dana lansirana i capsule kolekcija (Un)Limited, koja je zaista ekscentrična.

Clash de Cartier

Iako sve počiva na bogatom naslijeđu kuće Cartier, u kolekciji su korišteni materijali koji nisu tipični za kuću, kao što su biseri s Tahitija u kombinaciji s bijelim zlatom ili, pak, oniks u kombinaciji s ružičastim zlatom. Kolekcija Clash de Cartier poznata je po tome što je većina nakita dvostrana, a glavni motiv kolekcije su zakovice, perle i clous carrés – detalji piramidalnog oblika.

Clash de Cartier (Un)Limited

Kolekcija je relativno nova te je tek na putu da postane klasik kuće, ali ono što mnogi ne znaju dok je proglašvaju ekstremno modernom je da geometrijski motivi koji se koriste potječu iz kolekcija iz 30-ih godina prošlog stoljeća. Iako izgleda moćno i odvažno ovaj nakit je zaobljen i nosi i dozu nježnosti zbog dragog kamenja i sjaja zlata, a namijenjen je da ga nose žene i muškarci.

Clash de Cartier

Ono što je zaista posebno kod ove kolekcije, a uvjetovano je izgledom nakita koji izgleda oštro ali je ugodan za nositi, svi modeli imaju kompleksan mehanizam koji drži zakovice spojenima, ali i pokretljivima, koji se u potpunosti izrađuje u kući Cartier. Capsule kolekcija Clash de Cartier (Un)Limited odvela je sve na novu razinu te nakit ima i dozu punk stila, pojedini detalji su predstavljeni u predimenzioniranoj verziji,  a nakit je i dalje veoma luksuzan te izrađen od dijamanata, ametista, bisera s Tahitija i oniksa.

Clash de Cartier (Un)Limited

Capsule kolekcija još nije u prodaji, ali se može kupiti čak 31 model iz linije Clash de Cartier koji će vam zasigurno privući pažnju, od ružičastog i bijelog zlata.

Clash de Cartier (Un)Limited
Clash de Cartier (Un)Limited
Clash de Cartier (Un)Limited
Clash de Cartier (Un)Limited
Clash de Cartier
Clash de Cartier

Fotografije: Cartier, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0