Novootvoreni beach bar Shkoy na mirnom otoku kao stvoren je za opuštanje

U čarobnom okruženju Plave lagune, na Drveniku Velom, ugnijezdio se beach club Shkoy. Na ovoj jedinstvenoj lokaciji, savršeno uklopljen u netaknutu prirodu djeluje kao pozornica na kojoj svatko može pronaći svoju ulogu.

Škoj u dalmatinskom dijalektu znači otok ili otočić, ali ovaj Shkoy je više od stijene okružene morem sa svih strana. Beach bar Shkoy je mjesto na kojem se osjećate posebno, opušteno i sretno. Kao glumac ili glumica na daskama koje život znače, u najvećoj ulozi svog života.

Lajtmotiv ove priče o simbiozi prirode, gastronomije i nezaboravnog iskustva je sve izraženija potreba za istinskim odmorom i pronalaskom životne ravnoteže.

Korištenjem prirodnih materijala poput drva i kamena Shkoy se stopio s okruženjem, koje čine more, palme, suhozidi i stabla borova. Pleteni suncobrani i užad dodatno ističu ideju o stvaranju prirodnog ugođaja.

Na škoju, i u Shkoyu, snovi postaju stvarnost. U momentu kad uplovite u Plavu lagunu i ugledate kristalno čisto more mislit ćete da sanjate. Kad se na to nadoveže vatromet okusa moderne gastro ponude bazirane na mediteranskoj prehrani i pregršt kreativnih koktela, dobivate istinski teatar snova.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0