Novi proljetni parfemi

Proljeće samo što nam nije stiglo, a s njim i novi parfemi, svaki sa svojom vizijom najboljeg mirisa u toplijem dijelu godine. Evo nekoliko noviteta koji su ili upravo pristigli na police ili samo što nisu.

Dior Miss Dior Rose N’ Roses

Laganija i prozračnija verzija Miss Diora, cvjetni je miris prepun ružinih latica uzgojenih u francuskom Grasseu s citrusnim notama. Želja je bila kreirati parfem koji će vas transportirati u polja cvijeća, a sam miris Damascus ruža osvježen je i notom bergamota.
Srednje note čine talijanska mandarina, geranij i bergamot dok je bazna nota bijeli mošus.

Chloé Nomade Absolu de Parfum

Miris koji predstavlja neovisnost, eleganciju i avanturu, u novoj je verziji intenzivniji od originala. Gornje note čini Mirabelle šljiva, srce parfema nosi mahovina hrasta i davana dok je baza kreirana od sandalovine i mošusa.

Gucci Guilty Love Edition Pour Femme

Gucci je također predstavio novu inačicu svog hit parfema Guilty, a u novoj verziji, čiju kampanju utjelovljuje Lana Del Rey, slavi slobodu. Orijentalno cvjetni parfem odaje počast vintage karakteru cvijeta narcisa. Gornju notu čini pačuli, srce parfema je cvijet narcisa, a u bazi mirisa je mošus. Također možemo namirisati i grejp, bergamot malinu, ljubičicu i jasmin.

Byredo Unnamed

Byredo je na police vratio redizajnirani Unnamed, parfem bez imena uz kojeg dobijete naljepnice i nadjenete mu ime po želji. Složenu formulu mirisa čine ružičasti papar, gin, ljubičice, mahovina i drvo te posebna vrsta bora balsam fir. Kreirajući parfem inspiracija im je bila američka zimzelena šuma i senzualnost drva.

Calvin Klein Everyone

Prva CK toaletna voda koja više nije pod nazivom unisex već genderless, opisana je kao miris koji pomiče bezgranične mogućnosti ekspresije pojedinca i njegovu slobodu u seksualnom izričaju. Kompleksan miris za nju i njega osvježavajuć je i zavodljiv, u potpunosti je veganski te kreiran od prirodnih alkohola i sastojaka. Ovo je i prvi miris ove kuće koji spada u kategoriju ‘clean beauty’ proizvoda. U srcu mirisa je plavi čaj, gornju notu čini ulje naranče, a bazu cedrovina.

Hugo Boss Alive

Novi parfem Hugo Bossa došao je u veljači, a zvjezdanu postavu odabranu za lice parfema čine Emma Roberts, Laura Harrier, Brina Marquezine i Chloe Bennet. Inspiraciju su pronašli u načinu življenja punim plućima, a miris je opisan kao moderan i samouvjeren, mekan, ali i sa stavom, te kao miris koji ostavlja trag pozitivne energije. Mirisnu kompoziciju čine jabuka i šljiva, dok je srce parfema cvijet jasmina. Baza mirisa kontrastna je fuzija drvenastih nota i vanilije.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0