Novi proizvodi jednog od najluksuznijih skincare brendova dostupni su i u Hrvatskoj

LAB donosi dva nova proizvoda s potpisom poznate dermatologinje i znanstvenice dr. Macrene Alexiades

Macrene Alexiades jedna je od najutjecajnijih stručnjakinja njujorške dermatološke scene koja se školovala na Harvardu, napoznatija je po svom luksuznom brendu Macrene Actives, koji je ”najčišći” skincare brend na svijetu, poznat po svojoj iznimnoj učinkovitosti.

Njegovi High Performance proizvodi – od čistača, seruma i kreme za lice, do kreme za njegu vrata i dekoltea te jednog od najpoželjnijih lip filera na svijetu, već nekoliko godina dokazuju kako luksuzna kozmetika može biti ”clean” i istovremeno djelovati moćno i ”anti-age”. Ideja njegove začetnice, dr. Macrene Alexiades od samog je početka bila kreirati proizvode zahvaljujući kojima će se vaši posjeti dermatologu i klinikama prorijediti jer ćete jednaki učinak imati već kod kuće.

Ove zime LAB dovodi dva Macrene Actives proizvoda, koji fokus stavljaju na tijelo i njegu tijela, s jednako učinkovitom formulom kao što je i ona za njegu lica, vrata i dekoltea. Macrene Skyros Collection bazirana je na grčkoj botaničkoj formuli, zbog koje je dr. Macrene kupila poljoprivrednu zemlju u Grčkoj, točnije na otoku Skyrosu, gdje uzgaja sve biljke potrebne za kreiranje ovih vrhunskih proizvoda. Osim toga, tamo provodi i svoje slobodno vrijeme kada ne radi u svojoj poznatoj klinici u New Yorku ili u Hamptonsu. ”Htjela sam zemlju prepunu biljaka koje služe u korist medicine i mojih proizvoda, a na njima su osobito bazirani proizvodi za tijelo.”

High Performance Body Lotion i High Performance Body Cream sadrže aktivne sastojke, koji zamjenjuju kozmetičke procedure za njegu i ljepotu kože tijela. Za tu moćnu formulu koja donosi izvanredne rezultate zaslužni su čisti, biljni i zdravi sastojci koji ciljaju bore, elastičnost kože i neujednačenost, a nisu komedogeni. Ovi se sastojci, poput verbene, lista masline, matičnjaka, šipka, limuna i ružmarina, već tisućama godinama koriste u Grčkoj u svrhu pomlađivanja kože.

Macrene losion i krema za tijelo sadrže čak 38 aktivnih sastojaka, veganski su i ”cruelty free”, s biljnim formulacijama, koje znanstveno dokazano smanjuju bore i tanke linije na koži, posvjetljuju te hidratiziraju kožu. Naravno, obogaćeni su dodatnim ključnim i sigurnim sastojcima – peptidima, hijaluronskom kiselinom, skvalanom, aminokiselinama, zelenim čajem, kakaom i prirodnom kofeinom; svima koji sa sigurnošću rade sa svrhom uljepšavanje i zaglađivanja kože.

”Moj životni san bio je prenijeti grčku mudrost botaničke medicine, staru tisućama godina, i sretna sam što sam uspjela u tome. Osjećam da je to moj poklon svijetu.”, rekla je dr. Macrene Alexiades, doktorica i znanstvenica te jedna od vodećih američkih stručnjakinja i inovatorica u medicinskoj i dermatološkoj struci.

Brend Macrene Actives unio je revoluciju u personaliziranu njegu kože kod kuće s ”clean” i efikasnim proizvodima koji minimaliziraju otpad, a donose maksimalne rezultate. Oba proizvoda dostupna su u LAB showroomu u Zagrebu, Dežmanova 2 i na webshopu www.the-lab.hr.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0