Novi modeli Chanel torbica – želimo ih sve!

Modna kuća Chanel prije nekoliko je dana predstavila haute couture kolekciju, a u međuvremenu su u njihove dućane stigle i nove torbice! Iako su u posljednje vrijeme jedine vijesti vezane uz Chanel torbice one o vrtoglavom povećanju cijena – početkom godine i omiljen Coco Handle model je dobio novu cijenu, a to je povećanje nastavljeno na tri koja su se dogodila prošle godine, čini se kako ništa ne može uništiti njihovu popularnost.

U Spring 2022. pretkolekciji, koja je ovih dana stigla online, predstavljene su nove boje sada već legendarnih modela poput Chanel Boy, Flap i Coco Handle, ali nekih poputno novih. Ono što nas je posebno oduševilo su pastelne boje koje najavljuju da se polako odmičemo od minimalizma te bež i sivih nijansi koje prevladavaju našim ormarima već mjesecima. U nastavku pogledajte nove modele Chanel torbica i njihove cijene.

Chanel Mini Flap – $4,900

Chanel Coco Handle – $4,800

Chanel Mini Flap – $4,300

Chanel Mini Flap – $4,900

Chanel Mini Flap – $4,100

Chanel Maxi Shopper- $4,600

Chanel Hobo – $5,100

Chanel 19 – $5,800

Chanel 19 – $6,300

Chanel Boy- $5,900

Chanel Small Flap – $4,200

Chanel Large Travel – $4,900

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Chanel US

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0