Novi J’adore parfem je jedini miris koji trebate ove jeseni

Dior se oduvijek isticao svojim slavim podvizima, vizionarskim temepramentom i željom za pomicanjem granica. Upravo ta želja je dovela brend do stvaranja mirisnog iznenađenja koji je zabišao sva pravila parfemskih kompozicija. Jedan od najpoznatijih parfema na svijetu Dior J’adore započinje novu priču.

Naime, stvoren je J’adore Parfum d’eau – visoko koncentrirana parfemska voda koja ne sadrži ni traga alkohola. Sjajan parfem, s obećanjem intenzivnog olfaktivnog užitka, sastavljen od jednostavne vode i cvijeća, a taj je inovativni podvig i alkemiju nemogućeg Dior patentirao.

Među svim uzbudljivijim izazovima pri kreiranju mirisa jedan od njih bio je posebno težak i riskantan: ponuditi parfemsku vodu u pravom smislu te riječi, razvijenu na bazi vode. Kreacija koja preuzima naizgled nemoguć zadatak ne uključivanja alkohola u formuli, ali koja ipak ostaje prisutna i snažna. François Demachy, koji je stvorio ovaj miris, slijedio je san o obnovi same ideje mirisa i otvaranja izvanrednog polja mogućnosti dugo vremena, a samo se kuća Dior mogla usuditi zamisliti parfem na bazi vode, a zatim ostvariti ovu inovaciju. I to je još učinjeno za J’adore, vladajući miris, koji se ističe odvažnošću i predstavlja pionirski podvig koji čini razliku.

Tehnička inovacija i poetičan buket Dior J’adore Parfum d’eau ponovno otkriva parfem – bez alkohola, koji je ipak visoko koncentriran, zahvaljujući neviđenom prirodnom procesu. Nova formulacija dobivena visokotlačnom tehnikom nanoemulzije uglavnom se sastoji od vode i miješa se s vrlo visokom koncentracijom ulja. Prožet prirodnošću i bez kemijskih solubilizatora, J’adore Parfum deau ide ruku pod ruku s “revolucijom” zahvaljujući patentiranim inovacijama.

Raspršen li parfem u obliku oblaka u zraka, J’dore Parfum d’eau iznenadit će vas nježnom mekoćom, a njegova će tekstura pri dodiru s kožom odmah je natopiti cvjetnim notama koje se zadržavaju ustrajno. U ovom prirodnom susretu, koža kao da savršeno “prepoznaje” vodu za savršenu alkemiju i simbiozu. Intiman, mirisni kontakt vode i kože omogućuje da miris bude vjerno prikazan u svojoj punini i nježnosti, a istovremeno pruža dugotrajnost.

Riječ je o podvigu bez presedana jer ovaj snažno koncentriran parfem na bazi vode postaje pravi saveznik cvijeća i usavršava njihovu ljepotu i miris. Time J’adore Parfum d’eau ostavlja baršunasti miris, s trenutačnom dozom svježine. Zahvaljujući vodi nestaje tradicionalni triptih vrh-srce-baza parfema, pa napravite mjesta za kompoziciju koja niti “difuzira” niti u prvi plan stavlja gornje note parfema. Pruža iznenađenje svježeg cvijeća, miris koji se stapa s kožom potpuno te koji je dugotrajan.

Sklad mirisa stvara se oko nota kineske magnolije i senzualnog jasmina povezanog s ružom, a iako je ovaj miris prava oda bijelom cvijeću dodatnu svježinu dobila sa zelenim notama. Tu je i nota nerolija, koja parfemu daje mekoću. Prožet cvjetnom svježinom, J’adore Parfum d’eau je prigoda da ponovno otkrijte legendarni parfem u novom ruhu.

Raskošan od svojih prvih nota, buket cvijeća se polako razvija, ostaje svjež, ali i dugotrajan. Nova verzija J’adore Parfum d’eau suptilno obnavlja ljepotu J’adore mirisa i ponovno otkriva, zahvaljujući svojoj revolucionarnoj formuli, samu ideju parfema koji se stapa s kožom.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0