Novi Byredo parfem stigao u Top niche parfumeriju!

U jednu od nama omiljenih niche parfumerija stigao je novi miris kultnog brenda Byredo pod nazivom Animalique. Globalno popularan brend Byredo osnovan je 2006. godine, kao kreativni projekt fokusiran na mirise, a iza njega stoji Ben Gorham koji je završio je umjetničku školu u Stockholmu (Swedish Academy of Realist Art) s velikim interesom za likovnu umjetnost. No, čini se kako je ipak prevagnula ljubav prema parfmemima, i sva sreća da je, jer je Byredo već godinama go-to brend brojnim ljubiteljima niche mirisa, a novitet koji je upravo stigao dugo je iščekivan

 

Riječ je o mirisnoj kreaciji Byredo Animalique koja u gornjim notama ima bergamot i limun, u srcu parfema nalaze se mimoza, ljubičica i brušena koža, dok bazu ove interesantne kreacije čine list duhana, sandalovina i ambra.

Ovaj je miris nastao na uspomenama osnivača brenda, ali i na kontemplaciji na temu poveznice između životinjskog i ljudskog ponašanja, osobnosti i karakteristika i pokušaj odgovora na pitanje – koja je moja unutarnja životinja?

Kao i ostali parfemi ovog brenda, Animalique je dostupan u dvije veličine – 50 mililitara po cijeni od 155 eura te 100 mililitara po cijeni od 220 eura. Parfem je dostupan za kupnju u Top niche parfumeriji ili putem njihovog webshopa.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Top.hr

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0