Nova zagrebačka lokacija za vjenčanja izgleda stvarno čarobno!

Iako je epidemija koronavirusa brojnim mladencima stavila planove na čekanje, u međuvremenu pojavile su se i nove opcije koje će razveseliti sve one koji su bili primorani na odgodu. Među njima se nalazi i novi, atraktivan prostor za vjenčanja i ostala slavlja i događanja u prostorima studija Jadran filma.

Lokacija Jadran filma, na adresi Rudolfa Kolaka 12, redizajnom interijera i postavljanjem potpuno drugačijeg koncepta kada su vjenčanja i eventi u pitanju, dobila je novo ruho, novu svrhu i novi naziv – Studio Weddings & Events. Vizualno je, naime, prostor osmišljen kao multifunkcionalni koncept, s unutarnjim i vanjskim dijelom, koji se djelomično nadograđuje i mijenja u skladu s potrebama klijenta i tipu eventa. Transformacija novog prostora poštuje povijest i duh Jadran filma, ali i daje jednu potpuno novu vizualizaciju i pristup poštujući koncept održivosti i svjetskih trendova u kulturi vjenčanja.

Koncept prostora osmišljen je po posljednjim trendovima i diše u skladu s prirodom i vremenom. Izgled, koncept i dizajn prostora potpisuje Showroom.design&events. Prostor izgledom zadovoljava klijente koji imaju visoke estetske standarde i ljubitelji su minimalizma, organskog i održivog stila života.

Osim estetske vrijednosti, prednosti ovog prostora svakako su i nebrojene mogućnosti izmjene tlocrtne postave i koncepta prostora. Broj uzvanika može se kretati do 90 osoba u sjedećoj varijanti, što Studio Weddings and Events čini idealnim prostorom za manje evente i intimna vjenčanja.

Stručnjaci iz svijeta vjenčanja čini se pripremio je pravu poslasticu kada su vjenčanja i eventi u pitanju. Showroom.design&events, Zvona catering, Weddings in Croatia i Nebo ujedinili su svoje iskustvo i snage te osmislili prostor za vjenčanja i evente čiji naglasak stoji na održivom konceptu uz dodane vrijednosti svojih usluga i ponude.

Tim koji stoji iza projekta tvrdi kako vodeći brigu o svim životnim navikama klijenata planiraju visoko estetska vjenčanja koja gaje osoban pristup uz to vodeći brigu o svakom koraku i svakom detalju vjenčanja u potpunom skladu sa svim aspektima klijentove osobnosti, navikama i stilu života. Ako se želite biti opušteni i razmišljati samo o dobroj zabavi, ovim se ekspertima za organizaciju najvažnijeg dana možete s povjerenjem prepustiti.

Fotografije: Martina Skrobot

Rasvjeta: SMASH Light

Haljina: Nebo 

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0