Nova zagrebačka adresa koju će obožavati ljubitelji niche parfema

Najveći regionalni lanac specijaliziranih niche parfumerija, Belodore, otvara vrata još jedne svoje poslovnice u Zagrebu, ovaj put u trgovačkom centru Arena Zagreb. U jednom od trenutno najmodernijih ambijenata, ljubitelji unikatnih, niche parfema i premium kozmetike moći će uživati u najvećem izboru vrhunskih proizvoda na ovim prostorima i u najvećim svjetskim brendovima kao što su Tiziana Terenzi, Acqua di Parma, Xerjoff, Creed, Mancera, Montale i brojni drugi. Kada je riječ o visokokvalitetnoj kozmetici, jasno se ističu brendovi koji iznova redefiniraju mogućnosti njege kože, poput Dr. Barbara Sturm, Swiss Perfection, Margy’s i Grown Alchemist.

Brend je dobio priliku posjetiteljima ponovo ponuditi ekskluzivno iskustvo kupovine s najtraženijim i najfinijim mirisima i proizvodima za njegu kože iz cijelog svijeta. Kako potrošači sve više traže jedinstven doživljaj, nova Belodore poslovnica u Zagrebu bit će još jedno mjesto za najistančanije beauty potrebe onih kupaca koji ne pristaju na “obično”, jer je njihovo zadovoljstvo od najveće važnosti. Belodore tim stručnjaka je pažljivo pretražio svijet kako bi odabrao najbolje među najboljima i time osigurao svakom kupcu pristup ovakvom asortimanu.

Ljubazni zaposlenici u novoj zagrebačkoj poslovnici obučeni su za ponudu individualiziranog savjetovanja vodeći računa da svaki posjetitelj pronađe savršen miris ili proizvod za njegu kože koji odgovara njihovim osobnim potrebama. Posvećenost pružanju izuzetne usluge kupcima u kombinaciji sa svojim neusporedivim izborom premium proizvoda čini Belodore posebnim na hrvatskom tržištu što je dokazano već u prvoj parfumeriji u Ilici 7.

Jasno je da će i ova parfumerija postati raj za ljubitelje lijepog, koji su strastveni u otkrivanju najnovijih trendova u niche industriji. Od rijetkih bočica parfema renomiranih mirisnih kuća do vrhunskih proizvoda za njegu koji obećavaju besprijekornu i blistavu kožu, Belodore i te kako ima šta ponuditi svakom pronicljivom poznavatelju.

Kupovinom u Belodore parfumerijama svatko može osjetiti što niche parfemi predstavljaju – ekskluzivnu kombinaciju pažljivo odabranih mirisa i ulja, koji se proizvode u mnogo manjim količinama od standardnih, a mogu se pronaći u manjim, specijaliziranim parfumerijama, što ih u neku ruku svrstava u prava mala umjetnička djela. S druge strane, premium skincare je trend koji polako postaje imperativ, jer svatko svojoj koži želi najbolju njegu.

Dobra je vijest da povodom otvaranja nove poslovnice sve posjetitelje čeka popust od 15% na određeni asortiman u Belodore parfumeriji u trgovačkom centru Arena Zagreb. U svom asortimanu, parfumerija Belodore osim niche parfema i vrhunskih proizvoda za njegu lica i tijela, ima i mirisne svijeće i mirise za kuću koje oplemenjuju svaki prostor. Belodore vas s nestrpljenjem očekuje, dobrodošli!

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0