@cvseev

Nova verzija kultne torbice Gucci Jackie trenutačno je najpopularniji komad na društvenim mrežama

Nakon što je dizajner Sabato De Sarno preuzeo kreativnu palicu talijanske kuće Gucci, već uz prvih nekoliko lookova na reviji kojom je debitirao, bila je jasna njegova nova vizija modne kuće – kreator je brendu odlučio vratiti nosivost i jednostavnost, nakon godina maksimalizma koje je Gucci promovirao pod vodstvom bivšeg kreativnog direktora Alessandra Michelea.

Uz to, predstavio je i novu verziju kultnog modela kuće, torbicu Jackie, u boji koja je, sudeći prema društvenim mrežama, trenutačno najpopularniji dizajnerski komad!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Debitantska kolekcija “Ancora” kojom su predstavljeni komadi za proljeće/ljeto 2024. godinu imala je jednu glavnu nit vodilju. Naime, većina je komada predstavljena u bordo boji s lakiranim finišom te se nizom radi o komadima koji odišu elegancijom i talijanskom profinjenošću.

Upravo je takva i nova varijacija torbice Jackie, koja je ujedno bila komad s revije o kojem se najviše pisalo.

@vivrelle

Pleaseeee #vivrelle #oxbloodred #redtrend #designerbags

♬ original sound – Vivrelle

@chiara.alb

Vous aimez autant que moi ? (ceux sur insta l’avaient déjà vu 🤫) #gucci #ancora #jackie @Gucci

♬ 오리지널 사운드 – Min – alsrjs02

Posljednjih dana na društvenoj mreži TikTok konstantno pronalazimo videe brojnih influencerica koje pokazuju svoju novu torbicu talijanske kuće i nesumnjivo je da se radi o trenutačno najtraženijem komadu. Torbica je predstavljena u dvije veličine, klasičnoj koju otprije znamo i novoj pod nazivom Jackie Notte, koja se ističe manjom siluetom i remenom izrađenim od karika. Među prvima je taj model isfurala Tamara Kalinić, a lavinu koju je nova boja modela izazvala nezaustavljiva je na TikToku i Instagramu.

Osim lakirane boje Ancora Rosso, torbica je predstavljena i u glatkoj koži, što je model koji je koji je rezerviran za ljubiteljice nešto više minimalističkog stila.

@wendyswan

The come back of the Gucci era ❤️

♬ origineel geluid – hanna

@nvnciv

it would be a sin to not buy it #gucci #guccijackie #harrods #shopping #luxuryshopping #luxuryaesthetic #luxurylife #itgirl #itgirlaesthetic #itgirlbag #blairwaldorfedit #gossipgirl #fyp

♬ les instrumental – luiza

@lapetitejamie

THE bag & colour of the season 🍒 #gucci #cherryred #trending

♬ i know you wanna kiss me – ian

Gucci Jackie kultni je model kuće još od 1961. godine, koji je preimenovan u Jackie jer ju je nosila nekadašnja prva dama Sjednjenih Američkih Država Jackie Kennedy. Nedvojbeno je da se radi o fantastičnoj investiciji i torbici koja je svevremenski komad te koja prkosi svim trendovima.

@karenbritchick

Part 2: Luxuy haul from Paris and Milan. #saintlaurant #guccijackie #luxurytiktok #saintlaurentbag #parisshopping #luxuryhaul #Splice

♬ original sound – Karen Blanchard

@nvnciv

the colour of the season #gucci #unboxing #shopping #harrods #luxuryshopping #luxurylife #luxuryaesthetic #itgirl #itbag #guccijackie1961 #london

♬ original sound – Stan 🙂

 

Oba model dostupna su za kupnju na službenoj stranici talijanske kuće – klasičan model po cijeni od 2700 eura, dok ćete za Jackie Notte trebati izdvojiti 2980 eura. U nastavku otkrijte detalju oba modela.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Gucci 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0