Nova neodoljiva nijansa omiljenog Melem balzama za usne

Za najsvečaniji dio godine, Melem predstavlja novu nijansu omiljenog Lips&Cheeks balzama za usne i obraze: Festive Amaryllis, u posebnom crvenom tonu inspiriranom bogatim, zimskim cvjetovima amarilisa. Prirodni pigmenti i jedinstvena tekstura u trenu usnicama i obrazima daju luksuzni izgled, prirodnu punoću i svježinu. Novi Festive Amaryllis balzam se lijepo razmazuje, ugodan je i postojan na usnama i obrazima pa glamurozni izgled postižete brzo i praktično, u svega dva poteza. 

Pažljivo formuliran, Melem Lips&Cheeks Festive Amaryllis balzam oduševljava kremastom, hranjivom bazom i bogatom bojom koja dolazi od visokokvalitetnih, prirodnih pigmenata. Uz to, njegujuća Melem formulacija na bazi karite maslaca, ricinusovog ulja, pantenola i vitamina E intenzivno hrani, zaglađuje usne i sprječava njihovo isušivanje uzrokovano negativnim vanjskim čimbenicima. Jedinstvene teksture, izuzetno je ugodan na usnama, zaglađuje ih i štiti od isušivanja, dok se na obrazima brzo i lako sljubljuje s podlogom i tenom, osvježava bez masnog, sjajnog traga. Dovoljno je nanijeti direktno na lice te lagano utapkati prstima ili, po želji spužvicom, ili kistom za šminkanje.

 

Dominantan svojom bojom i ljepotom, cvijet amarilisa simbol je ljubavi i romantike, ali i luksuza jer cvjeta zimi kad ne cvjeta niti jedan drugi cvijet. Melem se inspirirao njegovim bogatim, luksuznim cvjetovima te posebnom nijansom crvene kako bi kreirao ograničenu kolekciju Lips&Cheeks balzama za usne i obraze simboličnog imena Festive Amaryllis. Njegujuće teksture, novi Festive Amaryllis savršeno pristaje svim tonovima kože i bojama kose, praktičan je za upotrebu, brzo se nanosi na usne i dozira na obraze kako bi stvorio svečani, ženstveni look koji ćete obožavati. 

Uz novi Melem Lips&Cheeks Festive Amaryllis balzam za usne u boji i rumenilo u trenu možete biti spremni za bilo koju prigodu tijekom najsvečanijih dana u godini i zasjati svojom punom ljepotom. Dostupan je u svim dm i Bipa prodavaonicama po cijeni od 4 eura.

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0