Nova IZAKOVA x lunilou kolekcija promiče zeleniju budućnost

Vlasnica i CEO brenda Lunilou Izabel Kovačić lansirala je novu kolekciju pod nazivom IZAKOVA x lunilou, a radi se o jedinstvenoj fuziji stila i ekološke osviještenosti koja slavi svevremensku eleganciju i zeleniju budućnost, i time spaja modu s održivošću na uzbudljiv i drugačiji način. Kovačić je prepoznala potrebu za pružanjem nečeg novog, nečeg što će odjeknuti daleko izvan modnih pista. Njena nova kolekcija predstavlja ultimativni spoj luksuza i održivosti.

Svaka nit, svaki materijal, svaki detalj odabrani su s najvećom pažnjom. Uzimajući u obzir estetiku i funkciju, Izabel je kreirala komade koje odražavaju stil, udobnost i predanost zelenijoj budućnosti.

Ova kolekcija nudi nešto više od same odjeće; pruža viziju, svrhu i nadu. Moda više nije samo o izgledu, već i o osjećaju. Osvježite svoj stil uz ovu elegantnu kolekciju i budite dio nečeg većeg!

Kao CEO Lunilou, Izabel pomiče granice i širi vidike modne održivosti, te je upravo zato i dizajnirala ovu kolekciju. U njenim rukama, održivi luksuz postaje ne samo moguć, već i besprijekorno elegantan. Svaki komad izrađen je s pažnjom, osmišljen da bude ne samo lijep, već i zelen.

Ova kolekcija je nastavak misije koju Lunilou i ja živimo i stvaramo. U svakom šavu, svakom detalju, osjeća se naša predanost prema kvaliteti i ekološkoj odgovornosti. Ovo nije samo moda, ovo je naš doprinos ljepšoj i zdravijoj planeti. Ovo je prilika da svaka žena izgleda predivno, a da se pritom i osjeća dobro zbog toga”, rekla je Izabel.

Kroz svaki komad Izabel donosi dah svježine, kombinirajući precizno izrađene komade luksuzne odjeće s misijom zelenije budućnosti. Svaki materijal je eco-friendly, stvoren da omogući svim ženama da izgledaju i osjećaju se fantastično.

Želite li biti dio ove uzbudljive revolucije? Prigrlite novu eru održivog luksuza s IZAKOVA x lunilou kolekcijom i postanite dio pokreta koji slavi ljepotu, kvalitetu i zeleniju budućnost. Kolekciju možete pronaći na službenoj stranici brenda.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Irina and Matej

Hair – Teuta Mesaroš

Make up – Simona Antonović

Modeli – Karla Kirschner i Izabel Kovačić

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0