Nova godina je iza ugla. Osim odabira outfita za novogodišnju noć, odabir make up-a bitna je stavka cjelokupong looka. Ove godine za vas sam pripremila malo drugačiji look. Jedan look inspiriran je 90-im godinama prošlog stoljeća, a drugi ovogodišnjim trendom – ruževima u boji.

Instagram_02

Šljokice i valovi već su viđeni u bezbroj varijanti, a kako je to ipak najposebnija noć u godini, zašto se ne bismo malo maknuli izvan okvira? Ove godine odlučite zaigrati na kartu posebnijeg make up-a. LaRita Studio se pobrinuo za frizuru. Kosa je opuštena i pomalo neuredna.  Zasigurno ste primijetili novi trend ruževa u boji, iako na prvi pogled izgledaju nenosivo. Klasične nude ruževe ovaj sam put zamijenila ruževima u tirkiznoj i sivoj varijanti, a naglašene oči nježnijom, ali vrlo efektnom varijantom.

RRV_4068-2

Uz promjene koje svi uvijek odlučujemo napraviti u sljedećoj godini, neka prva bude drugačiji i hrabriji make up, onakav kakav do sada još niste nosili. I tako će već u novogodišnjoj noći prva promjena na listi biti – ostvarena.

RRV_4057 copy

RRV_4051_2

RRV_3877 copy

Foto : Rajna Raguž

Kosa : LaRita Studio