Nova Amas kolekcija nakita krije predivne komade za blagdanske outfite

Ova blagdanska kolekcija stiže u pravo vrijeme da upotpunite svoje božićne outfite, ali i odaberete pokoji poklon za svoje najbliže

Poznati hrvatski brend nakita i asesoara Amas i ove godine pripremio je posebnu božićnu kampanju u kojoj su predstavljeni brojni noviteti među kojima ćete pronaći idealne komade za svoje blagdanske outfite, ali i odlične prijedloge za božićne poklone svojim najdražima.

Ljubav, toplina i onaj osjećaj koji imamo kada se vraćamo kući za blagdane bili su nit vodilja za kampanju. Ovim komadima evocira se prizvuk dobrih starih vremena i uspomena koje svi imamo sa svojim najbližima, stoga svatko od nas komade iz Amasove blagdanske kolekcije može povezati s momentima koje najradije pamti sa svojim najbližima.

,,Svake godine se posebno veselimo blagdanskom periodu kada je sve okićeno i veselo, tako da se trudimo i mi dodatno razveseliti naše kupce novim vizualima koji će im najbolje predstaviti naše proizvode te prenijeti taj osjećaj topline koji i mi osjećamo u ovo doba”, kazala je dizajnerica Petra Mičić Garibović.

Kolekcija je puna prekrasnih naušnica koje možete nositi zasebno, a izgledat će odlično i ako kombinirate nekoliko njih zajedno, čime ćete dodatno začiniti zimske outfite. U zimskoj kolekciji posebno se ističu narukvice i lančići s prepoznatljivim Amas rozetama, pa je tako zvijezda nove kolekcije rozeta Sv. Marije koja se posebno ističe na crvenom koncu i time savršeno uklapa u tonove Božića.

Kao što već znamo, kada govorimo o nakitu, njega zaista nikad dosta, pa su tako Amas komadi idealni pokloni kojima možemo obradovati naše najdraže.


Amas asortiman može se naručiti putem internetske stranice brenda, putem društvenih mreža te u Amas poslovnicama u Falkensteiner Iadera hotelu u Punta skali, City Galeriji, Supernova Centru u Zadru, a vama preostaje samo da odlučite što ćete izabrati za sebe, a što za najslađe poklone vašim najdražima pod borom!

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Fabio Šimičev

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0