Nika Turković zasjala u kampanji hrvatskog brenda nakita Sexy Plexy

Hrvatski brend nakita Sexy Plexy, iza kojeg stoje Iva Kreković Fleiss i Sara Jurlin Sančić, iz godine u godinu oduševljava novim komadima koji odišu njihovom prepoznatljivom estetikom. Sada su predstavili kampanju pod nazivom “Rock’n’Doll” koja je snimana u dva dijela. 

“Kolekcija Rock’n’doll posvećena je tebi, meni i svim ženama oko nas… Naša vizija žene savršena je kombinacija divljeg i potpuno nježnog. Kažu da smo neobična bića, mi žene, ima nešto u tome. Postoje jutra kada se budimo sa snagom da preplivamo mora i osvojimo svijet, dok ima dana kada nam treba samo pogled i nečiji zagrljaj da bi se osjećale sigurno”, istaknula je Kreković Fleiss.

Žena koja je žestoka, kada se bori za svoje, i romantična, kada se osjeća da je voljena, ta je žena idol brenda, danas i zauvijek, otkrivaju osnivačice.

A tko je mogao bolje ispričati tu priču, nego mlada i uspješna glazbenica Nika Turković, koja je stala pred objektiv talentirane fotografkinje Karmen Poznić, uz umjetničku makeup ruku Sonje Pašalić i hair maestra Mije Majhena koji je sve žene okupljene u kampanji držao na okupu.

Drugi dio kampanje, koji se savršeno uklapa s vizualima koje krasi Turković, snimio je Sexy Plexy tim, s prekrasnom Petrom Ostojić koja predstavlja sinonim za jaku, samosvjesnu, ali i nježnu ženu.

Komadi brenda Sexy Plexy već su godinama sinonim za kvalitetu i cool izgled, a čine i odličan izbor za poklon ispod božićnog drvca, pogotovo za one koje obožavaju nakit. Fotografije kampanje otkrijte u nastavku, a sve komade možete pogledati na službenoj stranici brenda i njihovom Instagram profilu.

Fotografije: Karmen Poznić

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0