New Balance 550 predstavljene u mint boji i želimo ih odmah!

Ispred svih komada koje nam modna industrija servira, it torbica i cipela, po popularnosti se na tronu već godinu dana nalaze tenisice New Balance 550. Model je to koji je osvojio modne insajdere, pa čak i one koji inače nisu nosili tenisice, a za sve je zaslužan Teddy Santis, vlasnik modne marke Aimé Leon Dore, koji je u međuvremenu postao kreativni direktor sportskog njujorškog brenda New Balance, koji je revitalizirao ovaj model.

Tenisice su non stop rasprodane u svim colorwayima, a na re-sale stranicama postižu cijene koje su čak i trostruko već od maloprodajne cijene. New Balance 550 i dalje su najtraženije tenisice na svijetu, a sada je predstavljen i model mint nijansi koji nas je osvojio na prvu! Nijansa je idealna za ljeto u dominantnoj bijeloj boji, s detaljima u mint zelenoj koji tenisicu daju dozu svježine.

Model je izrađen od kombinacije glatke kože i tkanine s mesh detaljem, a silueta je iznimno nosiva i jednostavna za kombiniranje, u čemu se krije i tajna popularnosti 550 modela. Sa svojim signature lookom ove tenisice osvojile su svijet, a samo jedan pogled na mint verziju i jasno je da je New Balance ponovno pogodio.

Tenisice će se moći kupiti od 15. srpnja, prema pisanju portala Hypebeast, a njihova maloprodajna cijena iznosit će 110 američkih dolara. Ako imate sreće, ugrabit ćete ih odmah tog dana ili, pak, uspjeti ih osvojiti na nekom od rafflea, a ako vam se baš jako sviđaju pripremite se za višestruko veće re-sale cijene. No, s obzirom na to koliko dugo uživaju veliku popularnost, riječ je o silueti koja neće izaći iz mode ili zastarjeti, pa ćete New Balance 550 nositi još zasigurno nekoliko sezona.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Hypebeast

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0