Ne dopustite stresu da bude odraz u vašem ogledalu

Lice je prvi pokazatelj svih naših raspoloženja, dok je koža lica poput platna na kojem svaka naša emocija s vremenom ostavlja trag. Užurbana svakodnevica i svi faktori s kojima se u današnje vrijeme moramo nositi uvelike utječu na količinu stresa s kojom se svakodnevno borimo.

Nije nepoznanica kako je upravo stres često okidač kod raznih promjena na koži i samim time jedan od glavnih neprijatelja našeg mladolikog izgleda. Sigurno ste se više puta našli u situaciji kad se upravo na koži lica uslijed stresnih situacija akumuliralo vaše unutarnje stanje jer stres je često brži i jači od nas pa promjene i starenje na koži odrađuje prije samih godina. S obzirom na to da je danas stres gotovo nemoguće izbjeći, s njim se moramo naučiti živjeti, a svojoj koži koja je najizloženija promjenama koje on nosi, pružiti više pažnje.

U laboratoriju Eisenberg Paris dobro znaju ključne sastojke za adekvatnu njegu kako bi kroz užurbanu i stresnu svakodnevicu koračali lijepog i prije svega, zdravog tena – zato su i uspjeli stvoriti revoluciju u borbi protiv svih znakova stresa na koži.

Krema Anti-Stress Treatment sadrži ciljane sastojke obogaćene ekstraktom sjemena Moringe koji se uz mješavinu shea maslaca tope i pružaju savršeni umirujući učinak. Kao što i sami naziv govori, posebno je formulirana za nadraženu i nesavršenu kožu, boreći se protiv bolesti i promjena uzrokovanih stresom. Korijen biljke boerhavia diffusa zaustavlja upalne reakcije, smanjuje razdražljivost kože uz dugotrajno umirujuće djelovanje dok bisalbol svojim protuupalnim svojstvima štiti kožu od štetnih učinaka kožnog stresa ubrzavajući njezinu regeneraciju.

Lice je zaštićeno, hidratizirano, a stanice su opskrbljene energijom zahvaljujući patentiranoj Trio-Molecular formuli koja djeluje kao istinski poticaj mladosti. Nekad kad nam se čini da je od stresa tako teško pobjeći, opuštajuća tajna zdrave i blistave kože nalazi se bliže nego što mislite. Kremu navečer nanesite samu ili preko seruma na savršeno čisto lice, vrat i dekolte i pružite vašoj koži odmor koji joj je potreban na kraju svakog dana.

Eisenberg Paris proizvode možete pronaći u Douglas parfumerijama te na www.douglas.hr ili pozivom na broj 0800 1221 Douglas call centra (ponedjeljak – petak, 8 – 17:30 sati). Cijena kreme Anti-Stress Treatment kreme od 50 ml iznosi 915 kuna.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0