Naomi Campbell u H&M-ovoj jesenskoj kampanji inspiriranoj Parizom!

High street brend H&M s ponosom otkriva Brasserie Hennes! Brasserie Hennes izmišljena je modna destinacija koja sažima parišku kultnu brasserie kulturu. Svi su pozvani da sjednu na otvorenom i gledaju izniman stil kako defilira ulicama. Ovdje je moda za sve i svašta se može dogoditi.

Naomi Campbell glumi parišku modnu insajdericu, kojoj se u Brasserie Hennes pridružuje radoznala turistkinja, manekenka Jill Kortleve, koja je upravo sletjela u modnu prijestolnicu. S kavom u ruci, Campbell i Kortleve gledaju kako glumačke kolege, kreatorski par Young Emperors, model Jordan Barrett, model Paloma Elsesser i blizanke influencerice Molly i Reese Blutstein, koračaju kamenim ulicama u najboljem od H&M AW22.

“Zadovoljstvo je raditi s H&M-om na ovoj kampanji i videu inspiriranima gradom koji mi je tako blizak srcu. Sjajna moda trebala bi biti za svakoga i nevjerojatno je vidjeti da ova kampanja to zagovara”, izjavila je Campbell.

Kolekcija za jesen/zimu 2022. utjelovljenje je pariškog stila – klasičnog i samouvjerenog. Zvijezde kolekcije su mini suknje, oštri kaputi i čizme (od western do koljena) u toplim tonovima narančaste, crvene i bordo boje harmoniziraju s kariranim stajlingom, a osobnost blista kroz kolekciju sa svjetlucavim dodacima, torbama u makro tote stilu i debelim, izražajnim pletivom.

“Dobro došli u Brasserie Hennes: fantastično mjesto fikcije, u kojem naša jesenska kolekcija blista. Oduševljeni smo što možemo donijeti čudo Pariza u H&M i jedva čekamo to podijeliti sa svima vama”, rekla je Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica brenda.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0