Nakit s inicijalima i dalje je veliki trend, a čini i idealan poklon

Nakit s inicijalima i dalje je iznimno popularan, a posebno u fokus dolazi u blagdanskom razdoblju jer čini idealan božićni dar – za nekoga drugoga, ali i za sebe. Svaki dar koji je personaliziran poseban je, a suptilnim i delikatnim nakitom, koji se ističe samo jednim detaljem, zasigurno nećete pogriješiti, kako god zahtjevna bila publika.

Zara

Ono što je nekoć imalo visoku cijenu – graviranje imena, inicijala ili samo jednog slova, odnosno personalizacija nakita, sada se prebacila u nešto niži cjenovni rang, odnosno takvi su komadi dostupni i u high street verziji. Španjolska modna marka Zara nedavno je predstavila “The Alphabet” kolekciju nakita u kojoj glavnu ulogu preuzimaju privjesci na tankim lančićima, a čija cijena iznosi 99,90 kuna. Riječ je o mesing komadima zlatnog sjaja koji nalikuju medaljonima, ali su pomalo nepravilnog oblika.

Catbird

Ako ste, pak, u potrazi za pravim medaljonom, svoju verziju s elegantnim slovom retro izgleda predstavio je popularni brend nakita Catbird. To je pravi izbor za klasičarke, dok će minimalistice posegnuti za narukvicama i lančićima francuske modne kuće Celine.

Chloe

Iako ponudom dominiraju ogrlice, odnosno lančići – obavezno bacite oko i na oversized slova dizajnerskih brendova Jennifer Meyer i Oscar de la Renta, omiljena marka chic Parižanki, kuća Chloe predstavila je prstenje sa slovima. No, najviše su se oduška dali dizajneri njujorških brendova Retrofete i Lelet NY: prvi su osmislili statement naušnice s kristalićima od kojih je “ispisano” slovo, dok su drugi odlučili izrađivati sjajne personalizirane ukrase za kosu koji nam se čine kao idealno rješenje za kućnu punđu pretvoriti u “svečanu” kućnu punđu.

Retrofete (Net-a-Porter)

Kako god bilo, za koji se god komad odlučili, bilo da je riječ o prstenju, narukvici, lančiću ili naušnicama, želite li na sebi imati dizajnerski komad s potpisom renomiranih imena ili podržati hrvatske kreatore, kupujete li sebi ili nekome na poklon, jedno je sigurno s personaliziranim nakitom nećete pogriješiti. U nastavku otkrijte neke od komada koje smo izdvojili iz aktualne ponude.

Lana and Love
Zlatarna Marić
Roxanne Assoulin
Pacharee (Net-a-Porter)
Oscar de la Renta (Net-a-Porter)
Orelia
Massimo Dutti
Lily and Roo
Lelet NY (Net-a-Porter)
Lelet NY (Net-a-Porter)
Jennifer Meyer (Net-a-Porter)
Iva Viljevac
Chloe
Celine
Celine
Alison Lou (Net-a-Porter)
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0