Nakit Ive Viljevac od sad možete kupiti i na novoj lokaciji

Dizajnerica Iva Viljevac Toš, inspirirana svevremenskom jednostavnošću i elegancijom stvorila je jedan od omiljenih brendova hrvatskog nakita po mjeri moderne žene i djevojke. A sada je, uz lokaciju u centru grada u Petrinjskoj ulici, otvoren i novi dućan smješten u prizemlju City Centera one West, u kojem klijente očekuje potpuno drugačije iskustvo kupovine. U ugodnom ambijentu novootvorene poslovnice, stilstički prijedlozi savjetnica uvest će vas u svijet originalnog brenda dizajnerskog nakita.

Cijeli koncept uređenja nove poslovnice osmislila je arhitektica Matea Rajčić, čiji je primarni zadatak pri projektiranju interijera bio prenijeti priču koja se krije iza dizajnerskog nakita Ive Viljevac na sam prostor, kao vizualna refleksija suštine i identiteta brenda. Tako minimalizam, sofisticiranost i jednostavnost postaju glavne vodilje, a prostor priča priču o – nakitu.

Iva Viljevac Toš

Nakit nosi glavnu ulogu i fokus u prostoru, a sve ostalo služi kao pozadina koja će ga dodatno istaknuti, istodobno dajući toplu i ugodnu atmosferu kupcima. Iz tog razloga, korištene su čiste linije i forme, obogaćene umirujućim bojama i nježnim teksturama. Dio trgovine s izložbenim nakitom naglašen je snažnom igrom zidnih niša – kontrastnim lukovima te bojom. Duboka i elegantna nijansa zelene boje preuzeta je iz trgovine u Petrinjskoj, čime se slijedi estetska prepoznatljivost brenda. Velika pozornost pridana je osvjetljenju, pa tako blaga i decentna ambijentalna rasvjeta ”omekšava” čiste i stroge minimalističke linije te pruža topao i prijateljski ugođaj.

S obzirom na to da se otvorenje nove poslovnice dogodilo uoči Valentinova, na taj dan svi kupci dobivaju ružu na dar, a još jedna novost koja će sigurno razveseliti poklonice ovog brenda je i ponuda poklon kartica, za sve one koje se pri odabiru nakita dragoj osobi boje da će pogriješiti.

Minimalističkim pristupom, ali s osobitim naglaskom na finim detaljima Iva Viljevac kreira ručno izrađen nakit od 925 srebra i čelika prikladan za brojne prilike. Kolekcije basic komada nakita možete nositi svaki dan i u posebnim prigodama. Decentan nakit savršen je sam za sebe, a lako se stilizira s drugim komadima nakita čineći zanimljiv slojevit look.

Više o nakitu istražite na službenom online shopu brenda, koji uskoro također dobiva novo ruho, a za inspiraciju posjetite službeni Instagram profil i Facebook stranicu.

Fotografije: Karmen Poznić i Ivica Džambo

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0