Nakit hrvatskog brenda Sexy Plexy je stvoren za ljetne dane

Hrvatski brend nakita Sexy Plexy predstavio je novu ljetnu kolekciju pod nazivom “La Isla Bonita”, a već prvi pogled na kampanju u mašti će vas odvesti na sunčani otok na kojem uživate usred ljeta. Svim osjetilima doživljavamo mjesta koja nas očaraju, a potraga za tim posebnim mjestima nikada na prestaje, istaknule su osnivačice brenda Iva Kreković Fleiss i Sara Jurlin Šančić.

Za kolekciju su bile inspirirane tirkiznim morem i suncem te okom koje simbolizira naš najjači “adut” da doživimo sve ljepote koje nas okružuju i memoriramo ih da zauvijek ostanu dio nas.

Kolekcija je karakteristična po modelima koji se transformiraju u više različitih tipova nakita, poput ogrlice koja se možete nositi u dužoj ili kraćoj varijanti, kao lančić za naočale ili, pak, oko ruke kao narukvica.

Ovu kolekciju krasi i novi model naušnice s privjeskom obliku sunca koji se nosi na vrlo neobičan način, s prednje i stražnje strane uha te ostavlja mogućnost i da se privjesak odvoji te naušnica nosi i tako. Također, jedan od noviteta branda je svakako izvedba bestsellera brenda u zlatnoj varijanti, čija se ponuda proširuju sa svakom kolekcijom.

Osim klasičnih ogrlica, narukvica, naušnica i prstenja Sexy Plexy ove godine predstavio je i lančić za mobitel ukrašen koraljima i tirkizima, koji je jedan od najslađih modnih dodataka za ovo ljeto.

Lice nove kampanje je Elena Dizdar, iza objektiva se našla fotografkinja Karmen Poznić, za makeup je bio zadužen tim Marra by Marija Butković, a fotografije su snimljene u hotelu Hilton Costabella u Rijeci.

Nakit hrvatskog brenda može se pronaći u nekoliko galerija i concept dućana diljem obale te u zagrebčakom showroomu (Ilica 14), a čitavu ponudu možete otkriti i putem službenog Sexy Plexy webshopa.

Fotografije: Karmen Poznić

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0