Najtraženija ljetna haljina s hrvatskim potpisom

Ako ste u potrazi za idealnom ljetnom haljinom, možete je obustaviti jer smo mi pronašli. Ljetni praznici su se zahuktali i većina je utočište od vrućine pronašla negdje na obali Jadrana, a za savršen godišnji odmor potrebna je ugodna i upečatljiva haljina. A upravo je takav model Brioni hrvatskog brenda Lunilou, kojeg su osnovale sestre Izabel Kovačić i Ivana Čirjak.

Ivana Vukušić

Haljina s otvorenim leđima predstavljena je prije nešto više od mjesec dana u sklopu kolekcije Le soleil d’Istrie, prve u potpunosti ženske kolekcije hrvatskog brenda. Model je izrađen od 100-postotnog organskog pamuka muslina, a riječ je o nevjerojatno mekanom materijalu koji kao da mazi kožu dok ga nosite.

Iva Radić

Haljina Brioni je mini siluete i ima dugačke rukave, a prozračnost osiguravaju tkanina te statement izrez na leđima. Komad je to koji će vam biti omiljen na odmoru jer se lako skida, kad poželite uskočiti u more, a i lako odijeva kad želite zaštiti tijelo od sunčevih zraka.

Izabel Kovačić

Isto tako, ovu hit haljinu možete, uz pravilan odabir asesoara, odnosno hrpu zlatnog nakita, clutch torbicu i sandale nositi i u večernjim varijantama. Svoj su primjerak već isfurale neke od najstylish Hrvatica poput Izabel Kovačić, Ive Radić i Ivane Vukušić, a opcija za stiliziranje ovog komada je zaista pregršt.

Iva Radić

S obzirom na kvalitetan materijal i dobar dizajn nije ni čudo da je haljina u najtraženijoj nijansi Off-white rasprodana, ali dobre su vijesti da će se uskoro ponovno naći na zalihama pa se možete predbilježiti mail adresom. Haljina Brioni dostupna je još u Covert Green odnosno zelenoj varijanti te ružičastoj Maple Sugar opciji. Cijena modela iznosi 405 kuna, a možete ga naručiti putem službene stranice brenda Lunilou.

Ivana Vukušić

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@iva__radic, @i.vukusic), Lunilou

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0