Najstylish sestre koje ste ikad vidjeli

Iako se Instagram smatra virtualnom destinacijom na kojoj se uvijek može pronaći nadahnuće, već dugo nismo vidjeli profil koji nas je inspirirao. Baš nam je zato, tijekom beskonačnog scrollanja, pažnju privukao jedan sasvim poseban modni profil čije su glavne zvijezde iranske trojke i njihove odjevne kombinacije.

Riječ je o sestrama Elnaz, Tanaz i Golnaz Hakkak koje su nas oborile s nogu svojim stilom, puta tri! Naime, ove stylish sestre na zajedničkom profilu @thetripletsss svakodnevno dijele svoje outfite koji su redovito oplemenjeni dizajnerskim modnim dodacima, a njihove fotografije na kojima poziraju u istim pozama neodoljive su.

Sestre daju sasvim novi ton obiteljskom biznisu i međusobnom podržavanju – njihova snaga je u brojkama i u svemu se drže zajedno. To je interesantno i gotovo 300 tisuća pratitelja koje su privukle na zajednički Instagram profil, iako svaka od njih ima i svoj privatni. Porijekom iz Irana s bazom u Londonu, sestre Hakkak osvježenje su na modnoj sceni sa svojim matching outfitima – autentične i posebne, privlače pažnju svojim stilom, ali i povezanošću.

Ove insajderice prate trendove, imaju posljednje it torbice i redovite su gošće na modnim događanjima, a ostvarile su suradnju i s brendovima kao što su Estee Lauder i Gucci. Ljubav prema modi i umjetnosti uspjele su, najprije, pretočiti u oku ugodan Instagram profil, a zatim je hobi postao i obiteljski biznis.

Ako je suditi po njihovom profilu, ove jeseni nosit će se neutralne nijanse, prugasti puloveri, chunky ogrlice, tamni traper, prošivene jakne i oversized torbe, posebno predimenzionirani Jodie model talijanske marke Bottega Veneta koji je još popularniji posljednih mjeseci, nego što je bio kad je predstavljen. U njihovoj garderobi nalazi se pregršt komada minimalističkih dizajnerskih brendova, kao i onih održivih poput Pangaije, ali i vječni klasici poput Dior torbica ili Chanel slingback cipela.

Teško da ćete trenutačno pronaći nekog posebnijeg na Instagramu, a bez obzira na to što je svaka posebna na svoj način, zajedno su naprosto nepobjedive.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0