Najpopularnije manikure ovog proljeća

Napokon je stigla i mnogima omiljena sezona koja označava ljepše vremenske prilike, više vremena provedenog na otvorenom, cvjetanje prirode, ali i odbacivanje vunenih vesti, kaputa i čizama. A uz promjenu garderobe i dozu optimizma koje proljeće donosi, želimo promijeniti i boju manikure koju nosimo, vrlo vjerojatno inspirirani tulipanima i ostalim proljetnim cvijećem. Kako smo se ove sezone zaželjeli promjene, odlučili smo se obratiti stručnjakinji – Pauli Kraljević koja stoji iza studija Pink Rabbits. U razgovoru nam je otkrila koje su to najpopularnije manikure ovog proljeća.

Ove sezone, kako nam otkriva, posebno se ističu dva trenda. “Među najtraženijim manikurama ovog proljeća je definitivno french, ali ne onaj klasični. Riječ je o frenchu u boji ili sa životinjskim uzorkom”, otkrila je Kraljević. Već smo pisali o tome kako se francuska manikura vratila na velika vrata te je od trenda za kojeg smo nekoć govorili “nikad više” prisjećajući se manikure koje smo nosili početkom milenija, postala veliki hit. Naravno, uz preinake koje ovoj manikuru daju moderan štih. Ovisno o tome što vam se više sviđa možete odabrati neku od jarkih ili životinjski print, s tim da u tom slučaju crta mora biti nešto deblja kako bi uzorak došao do izražaja.

“Osim toga, trend su i takozvane candy manikure, odnosno boje koje podsjećaju na slatkiše. Pastelne i razigrane boje, pa i boja plavog neba svakako su popularan, a i sasvim prikladan izbor za proljeće”, kaže Kraljević. Isto tako, ako vam se više nijansi sviđa te ste neodlučni, ne morate se ograničavati samo na jednu, već svaki nokat možete obojiti primjerice drugom pastelnom nijansom za efektnu manikuru.

Kad je, pak, oblik u pitanju, vlasnica nails & makeup studija otkriva nam kako se trenutačno nose ovalno bademasti nokti. Isto tako, Kraljević nam je otkrila kako sve više njezinih klijentica traži trajni lank koji je veganski i nema toksičnih sastojaka te zato preporučuje lakove švedskog luxury brenda Lilly Nails koji su kvalitetni i dovoljno izdržljivi da potraju i do 4 tjedna, a ne oštećuju plohu nokta.

Ako ste ove sezone raspoloženi za promjene i prave proljetne manikure, predlažemo da se odvažite i isprobate neki od aktualnih trendova, a prepustiti se možete u ruke Kraljević – sve informacije možete pronaći na Instagram profilu Pink Rabbits.

Fotografije: Pink Rabbits

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0