@sianlilly

Najkvalitetnije drogerijske maskare koje su zaista vrijedne kupnje

Jedan od must have proizvoda u svačijoj kozmetičkoj torbici, čak i onima koje se ne vole šminkati, je definitivno maskara.  Razlog tomu je što ovaj proizvod radi možda najveću razliku na licu, a čak i da nemate ništa drugo osim maskare na sebi, osjećat ćete se “sređenije”. Maskara čini pravi čuda – lice izgleda svježije sa samo jednim nanošenjem, koristiti se može za svaku prigodu i aktivnost, nanošenje ne oduzima previše vremena i možete to obaviti i u brzini, a efekt na trepavicama ostaje vidljiv tijekom cijelog dana.

Dobru maskaru ponekad je teško pronaći jer se svakome razlikuje tekstura kože, a to vrijedi i za trepavice. Tu su i individualne želje za volumenom ili dužinom te preferencije oko tipa četkice. No, dobra je vijest je da kvalitetnu maskaru možete pronaći i po pristupačnijim cijenama u drogerijama! Da su učinkovite potvrđuje činjenica da opasno konkuriraju maskarama luksuznih makeup brendova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Nadin (@christinanadin)


U nastavku smo izdvojili nekoliko drogerijskih maskari koje slove za najbolje na tržištu i s kojima nećete pogriješiti. Mali savjet od nas – u slučaju da primjetite da vam se trepavice spuštaju od maskare koju koristite, probajte vodootpornu verziju te iste maskare. Problem riješen!

Maybelline Sky High Lash Sensational Waterproof – 10,60 EUR
Essence Lash Princess – 4,60 EUR
L’Oreal Paris Telescopic Lift – 9,90 EUR
Maybelline Falsies Surreal – 12,60 EUR
Max Factor 2000 Calorie – 11,90 EUR
L’Oreal Paris Lash Paradise – 14,59 EUR

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: DM, Maybelline, Essence, Notino.hr

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0